Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Τα γενέθλια της τάξης μας σε cupcakes!Κάθε μαθητής μιας τάξης είναι ξεχωριστός και μοναδικός!Για αυτό ένας τρόπος να δείξουμε στους μαθητές μας πόσο σημαντικοί είναι για εμάς και τους συμμαθητές τους είναι να του ευχηθούμε με κάρτες, ζωγραφιές και κατασκευές για τα γενέθλιά του, την ξεχωριστή ημέρα κάθε παιδιού!


Αν ρίξετε μια ματιά στο διαδίκτυο θα δείτε να κυκλοφορεί πολύ η χαριτωμένη ιδέα των cupcakes όπου αναγράφονται τα γενέθλια των μαθητών!

Έφτιαξα λοιπόν τα δικά μου, με σκοπό να πλαστικοποιηθούν και να αναρτηθούν στην τάξη! Κάθε cupcake είναι ένας μήνας του έτους και σε κάθε ένα σημειώνουμε τα γενέθλια του κάθε μαθητή, ώστε να θυμόμαστε ποιος έχει τα γενέθλιά του ανά μήνα και να τον κάνουμε να νιώσει όμορφα και ξεχωριστά!

Στην καρτέλα “ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ…” συμπληρώνουμε τα ονόματα των παιδιών που έχουν γενέθλια το μήνα αυτόν (…του Νίκου, της Μαρίας κλπ.)

Εκτυπώστε τα cupcakes από εδώ έγχρωμα, σε μορφή pdf:

CUPCAKES


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Kintsugi: η ιαπωνική τέχνη που μετατρέπει τα ψεγάδια των σερβίτσιων σε στολίδια

  Το Kintsugi πρωτοεμφανίζεται τον 15ο αιώνα στην Ιαπωνία και είναι η τέχνη επιδιόρθωσης ενός σπασμένου κεραμικού ή πορσελάνινου αντικειμένο...