Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Μαγειρική για παιδιά, με ανοιξιάτικη έμπνευση!


Η Άνοιξη μπαίνει σιγά - σιγά και είναι ώρα να μπείτε με το παιδί σας στην κουζίνα και να μαγειρέψετε. Δεν υπάρχει πιο συναρπαστικό παιχνίδι! Όταν βγουν οι φράουλες, αγοράστε μερικές και μεταμορφώστε τις με το παιδί σας σε ποντικάκια. Για την μεταμόρφωση θα χρειαστείτε, ένα αμύγδαλο κομμένο στα δύο για τα αυτάκια του ποντικού, δύο σοκολατάκια για τα μάτια και ένα για την μυτούλα και μια ποντικο-ουρά από καραμέλα φιδάκι. Πανεύκολο! Κάντε, λοιπόν, τα μαγικά σας. Αξίζει!
Εάν θέλετε να φτιάξετε κάτι υπέροχο για το πάρτι του μικρού σας πάρτε αυγά και ζαμπόν και σκηνοθετείστε μια μαγική σκηνή παραμυθιού που μικρά κουνελάκια, κοιμούνται στο δάσος. Ποιο παιδάκι δεν θα ήθελε να τα φάει, αμέσως; 
southernliving
Με καραμέλες, μπισκότα και σοκολατάκια μπορείτε να φτιάξετε τα πιο γλυκά αρνάκια του κόσμου! Είναι απλή αλλά πανέξυπνη ιδέα που αξίζει να δοκιμάσετε. 
cuteeverything
Δοκιμάστε, ακόμα, να φτιάξετε το ψωμί σας σε σχήμα κουνέλι! Το παιδί σας θα χαρεί πολύ. Στολίστε τα, σε ένα καλαθάκι! 
bing
Μπορείτε, ακόμα, να μετατρέψετε  ένα σακουλάκι με ξηρούς καρπούς ή δημητριακά σε πεταλούδα! Ένα νόστιμο κέρασμα που θα το προσφέρετε με έναν ευφάνταστο τρόπο!
blog
Φτιάξτε, ακόμα, σάντουίτς σε σχήμα κουνελέκι. Χρησιμοποιήστε τα καλούπια με τα οποία δίνετε σχήμα στα κουλουράκια σας. 
Και τα βραστά σας αυγά με ελιές και καρότα γίνονται αυτοκρατορικοί πιγκουίνοι. Καταπληκτικό! Καλή όρεξη για δημιουργία και παιχνίδι! Τα φαγητά είναι ιδανικά και για παιδικό πάρτι. 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

1 σχόλιο:

  1. Φανταστικά όλα! Μας φτιάχνεις την μέρα! Λία, Γιάννα, Αλεξανδούπολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...