Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Τα φώτα της Lego τα έχετε δει; Είναι μοναδικά!



Οι περισσότεροι από εμάς – αν όχι όλοι – όταν ήμασταν παιδιά είχαμε παίξει με τα θρυλικά τουβλάκια LEGO. Αυτά τα τρομερά τουβλάκια πέρα από διαστημόπλοια και κάστρα μπορούν να διακοσμήσουν υπέροχα ως φωτιστικά, το παιδικό δωμάτιο. Δείτε, αυτό! Είναι μοναδικό. Κάθε αγοράκι θα ήθελε να έχει ένα τέτοιο στο δωμάτιό του. Θα το βρείτε εδώ.

Και εάν ψάχνετε για το πιο όμορφο φωτιστικό νύχτας αυτό είναι, κατάλληλο, για το αγοράκι σας. Θα κοιμάται τόσο γλυκά και ένα είναι σίγουρο! Δεν θα φοβάται, καθόλου το σκοτάδι! Το βρήκα εδώ.
Κι αυτά είναι τα πιο καταπληκτικά φώτα Lego που έχω δει. Τα διακοσμείτε πάνω στον τοίχο. Βγαίνουν σε διάφορα χρώματα και ο φωτισμός είναι πολύ εντυπωσιακός. Μου αρέσουν πολύ και  τα βρήκα εδώ.
Δείτε κι αυτό!Είναι ένα λαμπάκι που φοριέται στο κεφάλι. Εξαιρετικό είναι! Τα αγοράκια θα το λατρέψουν! Το βρήκα εδώ.
Κι αυτό εδώ είναι για τα κλειδιά σας, φακός. Έξυπνη ιδέα και χρήσιμη! Καλό παιχνίδι με το φως! 
Αυτά και άλλα μοναδικά παιχνίδια  ανακάλυψα πώς υπάρχουν  εδώ.
Lego Lights Dynamo Torch - Construction 
Είναι όλα τους, πραγματικά υπέροχα!

Διαβάστε,  αυτό  το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώεάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να  αγοράσετε τα προϊόντα. Κάντε κλικ πάνω στις ονομασίες τους για να τα βρείτε. 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

3 σχόλια:

  1. Υπέροχα είναι! Σ' ευχαριστούμε για τις τέλειες ιδέες! Ζωή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ έξυπνο κι αυτό με το κλειδί. Για μικρά και μεγάλα παιδιά. Γιώργος, Δροσιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζέφη έχω πάρει του γιου μου το φωτάκι για την νύχτα και από τότε έλυσα το πρόβλημα με τον φόβο στο σκοτάδι! Πολύ καλό! Τώρα, βλέπω τα φωτάκια στον τοίχο και λέω να πάρω να τα βάλω στο play - room.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...