Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο του κόσμου από Lego!


Είναι ένα δέντρο μαγικό! Είναι φτιαγμένο όλο, από  60.000 τουβλάκια Lego και είναι γιγάντιο! Βρίσκεται  στο σταθμό St Pancras του Λονδίνου και είναι το ψηλότερο στο είδος του!
 1200 Χριστουγεννιάτικες μπάλες που αποτελούνται επίσης από Lego, κατασκευάστηκαν από παιδιά του δημοτικού, πριν κρεμαστούν από το ιδιαίτερο αυτό δέντρο που χρειάστηκε συνολικά δύο μήνες για να στηθεί.
Έχει ύψος 12 μέτρα και αποτελείται από 172 κλαδιά και 1200 χριστουγεννιάτικα στολίδια! Η κατασκευή του ξεπερνά κάθε φαντασία!
Τα Lego, στολίζουν για ακόμη μια φορά δημόσιο χώρο του εξωτερικού και μας υπενθυμίζουν ότι εκτός από ένα ευχάριστο παιχνίδι είναι σε θέση να αποτελέσουν, επίσης, και σπουδαία έργα τέχνης. Μοναδικό!
 
Εάν, πάλι,  θέλετε κι εσείς να φτιάξετε το δικό σας δεντράκι από Lego, δείτε το βίντεο που ακολουθεί! Ίσως, σας φανεί χρήσιμο!
 
Για περισσότερη έμπνευση μπορείτε να διαβάσετε μερικά από τα παρακάτω άρθρα!

Πώς να ταχτοποιήσετε το παιδικό δωμάτιο με γιγάντια τούβλα LEGO!

Ταξιδέψτε με το παιδί σας στο μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ με τη βοήθεια της LEGO!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :) 

Το γράμμα του Στέφανου στον Άγιο - Βασίλη!


Η μαμά Λίνα μας έστειλε το γράμμα που έγραψε ο γιος της Στέφανος που είναι τεσσάρων -σαν την κόρη μου-  στον Άγιο - Βασίλη! Λίνα, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να περάσετε τα πιο γλυκά Χριστούγεννα στην ζωή σας! Εάν θέλετε κι εσείς να δημοσιευτεί  το γράμμα που έγραψε το παιδάκι σας στον Άγιο - Βασίλη μπορείτε να μου το στείλετε στο paizoumemaziblog@gmail.com


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :) 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...