Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Πασχαλινά αυγά! Δεν πειράζει εάν μας σπάσουν!


Τι κι εάν σπάσουν τα αυγά σας και χυθεί λίγο χρωματάκι καθώς τα βάφετε; Εσείς, μπορείτε να τα σερβίρετε και να κλέψετε τις εντυπώσεις!Τα ροζ αυγά είναι πολύ όμορφα. Κι η  διαδικασία για να τα φτιάξετε, πραγματικά, πολύ εύκολη. Βράστε τ' αυγά με τον γνωστό τρόπο. Βράστε και παντζάρια. Καθαρίστε τα αυγά από τα τσόφλια τους. 

2 ημέρες πριν το σερβίρισμα, βυθίστε τα μέσα στο ζουμί από τα βρασμένα παντζάρια, βάζοντας  μερικές κουταλιές ξίδι. Τα αυγά σας θα γίνουν ροζ! Καταπληκτικό! Μόλις, τα μεταμορφώσατε! Μια εξαιρετική φυτική βαφή!


Μια ωραία ιδέα, ακόμα, είναι να τα σερβίρετε με μουστάρδα, μαγιονέζα αλάτι και πιπέρι. Ένα είναι σίγουρο θα αρέσουν πολύ! Φτιάξτε τα ροζ αυγά που αρέσουν σε μικρούς και μεγάλους. Καλή επιτυχία!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


1 σχόλιο:

  1. Τέλεια ιδέα πραγματικά! Πάντα υπάρχουν σπασμένα αυγά και όταν συσσωρεύονται αναρωτιέμαι τι να τα κάνω! Ευχαριστώ πολύ και σου εύχομαι Καλή Ανάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...