Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Ένα υπέροχο σωσίβιο για να μάθει το παιδί μου κολύμπι!




 
Η κόρη μου είναι τέσσερα και σκέφτομαι πώς φέτος, θέλω να την μάθουμε να κολυμπάει. Έψαξα και βρήκα ένα καταπληκτικό σωσίβιο το SwimFin. Θα το βρείτε εδώ. Δείτε το πρώτο μάθημα του μικρού στο κολύμπι. Μια χαρά τα καταφέρνει. Νομίζω είναι το κατάλληλο 'σωσίβιο' για να μάθουν τα μικρά μας κολύμπι.

Σε αντίθεση με τα μπρατσάκια ή άλλα σωσίβια που κρατούν τα παιδιά σε όρθια θέση, το SwimFin δουλεύει  με το σώμα και βοηθάει να αναπτυχθεί καλύτερα η σωστή στάση του μέσα στο νερό. Τα μικρά μας, θα κολυμπούν σαν ψαράκια!
Επιπλέον, σε αντίθεση με τις βοηθητικές σανίδες κολύμβησης, τοSwimFin αφήνει ελεύθερα τα χέρια και επιταχύνει σημαντικά την εκμάθηση του crawl, του ύπτιου ακόμη και της πεταλούδας. Καταπληκτικό! 
Το SwimFin εφηύρε και δημιούργησε ο Kevin Moseley, ένας Βρετανός δάσκαλος κολύμβησης με πολυετή πείρα με τα παιδιά. Μετά από χρόνια έρευνας ώστε το σωσίβιο να έχει όλες τις διεθνείς προϋποθέσεις και προδιαγραφές ασφαλείας, σήμερα είναι διαθέσιμο σε πολλές χώρες του κόσμου. 
Το SwimFin, χρησιμοποιείται και έχει αναγνωριστεί, από μεγάλους οργανισμούς και σχολές κολύμβησης ανά τον κόσμο, όπως το ASA (Amateur Swimming Association) στην Αγγλία, το USSA (United States Swim school Association στην Αμερική, και άλλα. Το σχήμα του 'πτερύγιο' και τα έντονα χρώματα του, είναι τόσο ελκυστικά στα παιδιά, που θα προσπαθήσουν να κολυμπήσουν σαν δελφίνια ή ακόμη σαν καρχαρίες! Κι εάν θέλετε το παιδί σας να κολυμπάει σαν γοργόνα, διαβάστε αυτό το άρθρο, εδώ.
To SwimFin, θα συναρπάσει μεγάλους και παιδιά, γιατί είναι μοναδικό, πρωτότυπο, εύκολο αλλά κυρίως... διασκεδαστικό. Θα το δοκιμάσω και θα σας πω. Είναι κατάλληλο για παιδιά από 15κιλά μέχρι 30 κιλά! Προσοχή, φέτος στην θάλασσα μην αφήνουμε τα μικρά μας, ποτέ,  χωρίς επίβλεψη! Καλές Βουτιές! Καλό καλοκαίρι να έχουμε. 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

 Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να το αγοράσετε.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...