Τρίτη 19 Μαΐου 2015

"Μια διαφορετική οικογένεια" από τις εκδόσεις Λιβάνη

Ένα εξαιρετικό βιβλίο κατάλληλο για παιδιά 3-6 ετών που μιλάει για τις διαφορετικές μορφές οικογενειακών σχημάτων που συχνά δημιουργεί απορίες στα παιδιά μας. Αξίζει να το διαβάσουμε στα παιδιά μας.  Θα το βρείτε από τις εκδόσεις Λιβάνη εδώ. Συγγραφέας του βιβλίου είναι η Σόνια Καζόνι και την όμορφη εικονογράφηση έχει κάνει η Χριστίνα Χατζάκη.
Λίγα λόγια για το βιβλίο: Τα παιδιά μας κάνουν ερωτήσεις. «Μαµά, γιατί ο µπαµπάς δεν µένει πια µαζί µας;», «Μαµά, εγώ έχω µπαµπά;», «Είµαστε κανονικά αδέλφια αν έχουµε µόνο τον ίδιο µπαµπά και διαφορετική µαµά;». 
Στη σύγχρονη κοινωνία συναντάµε αρκετές διαφορετικές µορφές οικογενειακών σχηµάτων κι αυτό συχνά δηµιουργεί απορίες στα παιδιά.Το ίδιο συµβαίνει και σε µια µονογονεϊκή οικογένεια δελφινιών που ζει σε έναν υπέροχο ύφαλο. Η µικρή Ντιάνα, που µεγαλώνει τρισευτυχισµένη µε τη µαµά της Τζέµα, µια µέρα θα αναρωτηθεί αν µοιάζει µε τον µπαµπά της, τον οποίο δεν γνώρισε ποτέ. 
Είναι η στιγµή που η µαµά δελφίνι θα αποφασίσει να διηγηθεί στην κορούλα της την ιστορία τους. Μια περιήγηση στη γειτονιά τους στον βυθό αλλά και στην κοντινή ακτή, κατά την οποία µαµά και κόρη συναντούν πολλούς διαφορετικούς τύπους οικογένειας, κάνει τη µικρή Ντιάνα να καταλάβει πως αληθινή οικογένεια είναι εκεί όπου υπάρχει απέραντη και ανιδιοτελής αγάπη.

Πώς να φτιάξετε ένα υπέροχο φωτιστικό με νήμα και ατλακόλ


Τα υλικά που θα χρειαστείτε για να φτιάξετε αυτό το υπέροχο φωτιστικό είναι μία μπάλα, μαλλί πλεξίματος και κόλλα ατλακόλ. Δείτε το βίντεο και καλή επιτυχία! 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...