Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Η μητέρα μαλώνει το παιδί της και ο σκύλος μπαίνει ανάμεσά τους να το προστατέψει.

Η μητέρα πάει να μαλώσει το μικρό παιδί της, κρατώντας στο χέρι μία παντόφλα και κουνώντας την απειλητικά. Του φωνάζει και το παιδί έντρομο κρύβεται στη γωνία. Στην αρχή, ο σκύλος της οικογένειας απλώς γαβγίζει, αλλά όταν ακούγεται η τρομαγμένη φωνή του παιδιού, μπαίνει ανάμεσα τους. Προσπαθεί να απομακρύνει την μητέρα από το παιδί και ακόμα και όταν αυτή τον διώχνει, ο σκύλος ανεβαίνει ξανά στον καναπέ και συνεχίζει την προσπάθεια. 
Δεν τις επιτίθεται ούτε αγριεύει. Είναι φιλικός και δείχνει να την αγκαλιάζει. Απλώς στέκεται μπροστά της και της γαβγίζει, σαν να της λέει «ηρέμησε». Όσο αυτή όμως επιμένει της μπλοκάρει το χέρι με τη μουσούδα του και τελικά της αγριεύει. Το παιδί πάντως δεν αφήνει να το χτυπήσει...

O Γαλαξίας πάνω από τον Ναό του Ποσειδώνα σε ένα βίντεο!


Ένα εκπληκτικό timelapse βίντεο βασισμένο στην Αστεροφωτογραφία της NASA (τραβήχτηκε τον Ιούνιο του 2015) που παρουσιάζει τον Γαλαξία πάνω από το Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο δημιούργησε ο Αλέξανδρος Μαραγκός, αποτυπώνοντας με ακρίβεια την ομορφιά του αττικού νυχτερινού ουρανού. Απολαύστε το!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...