Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Hatley υπέροχα παιδικά ρούχα!

Υπάρχουν ρούχα και παπούτσια που τα βλέπεις και σου κάνουν με την πρώτη ματιά. Αυτά είναι τα Hatley! Ποιότητα, μοναδικά χρώματα και σχέδια, φαντασία. Τα λατρεύω! Εξαιρετικά είναι τα αδιάβροχα και οι γαλότσες της νέας τους συλλογής. Θα τα βρείτε εδώ. Όλη την συλλογή ρούχων της Hatley θα βρείτε  εδώ.

Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα.











Μαγικό κέϊκ


Ένα πεντανόστιμο κέϊκ που λέγεται μαγικό γιατί χωρίζεται από μόνο του σε τρία διαφορετικά στρώματα. Μια πολύ εύκολη συνταγή με λίγα υλικά για ένα υπέροχο, πρωτότυπο και ιδιαίτερο κέϊκ. Δοκιμάστε το! Αξίζει.
Υλικά συνταγής
4 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου, χωριστά κρόκοι-ασπράδια
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
150 γρ. ζάχαρη
125 γρ. βούτυρο λιωμένο
115 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
500 ml χλιαρό γάλα
ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα

Εκτέλεση συνταγής
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 165 βαθμούς και βουτυρώνετε ένα τετράγωνο ταψάκι 20 εκ.
Βάζετε τα ασπράδια με μπολ και τα χτυπάτε με το μίξερ μέχρι να γίνουν μια πηχτή μαρέγκα και την αφήνετε στην άκρη.
Σε άλλο μπολ βάζετε τους κρόκους και τη ζάχαρη και τα χτυπάτε με το μίξερ μέχρι να έχετε ένα σχεδόν “άσπρο” αφράτο μείγμα. Προσθέτετε το λιωμένο βούτυρο και το εκχύλισμα βανίλιας και το χτυπάτε 1-2 λ.
Ρίχνετε σταδιακά και το αλεύρι και χτυπάτε μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως. Ρίχνετε σταδιακά και το γάλα συνεχίζοντας το χτύπημα ομογενοποιηθούν. Αφήνετε το μίξερ. 
Προσθέτετε στο μπολ με το μείγμα κρόκων, τη μαρέγκα σταδιακά, 1/3 της ποσότητας τη φορά, ανακατεύοντας απαλά με μια σπάτουλα, με κυκλικές κινήσεις από κάτω προς τα επάνω μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως. 
Ρίχνετε το μείγμα στο βουτυρωμένο ταψάκι και ψήνετε στο προθερμασμένο φούρνο για 35-40 λ έως 50-60 λ ή μέχρι να ροδίσει καλά από πάνω. Ο χρόνος ψησίματος διαφέρει σημαντικά ανάλογα με το φούρνο, γι αυτό ελέγξτε το στα 35 λεπτά για να δείτε πόσο υγρή είναι η κρέμα μέσα και αναλόγως συνεχίζετε το ψήσιμο. Το βγάζετε από το φούρνο, το αφήνετε να κρυώσει, το πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη και σερβίρετε.



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...