Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Ένα μαγικό ξύλινο σπιτάκι για το παιδί μου!


Ποιο παιδί δεν θα ήθελε να έχει ένα μικρό ξύλινο σπιτάκι και να παίζει, εκεί, με τα παιχνίδια του; Ένα είναι σίγουρο θα κατενθουσιαστεί!  Δείτε αυτό εδώ.  Δεν είναι υπέροχο; Είναι σίγουρο πώς το παιδί σας θα το λατρέψει. Θα το ακούτε να φτιάχνει ιστορίες του δάσους, να ονειρεύεται πώς ζει σ' αυτό. 
Το ξύλινο σπιτάκι θα  βρείτε εδώ. Είναι απλά μαγικό! Και όλα είναι έτοιμα για ν' αρχίσει το παιχνίδι. Μπορείτε να το τοποθετήσετε στον κήπο ή την βεράντα σας, να το στολίσετε με μικρά λουλούδια και φύλλα, να βάλετε μέσα παιχνίδια. 
Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για παιχνίδι. Ή σχεδόν έτοιμα γιατί μπορείτε να βάλετε μέσα του να ζουν μικρά ξωτικά του δάσους σαν κι αυτά που θα βρείτε εδώ.Ή να το διακοσμήσετε με υπέροχα έπιπλα  κουζίνας που θα βρείτε εδώ ή και καθιστικού που θα βρείτε εδώ
Και βέβαια μπορείτε να βρείτε μικρά μαγικά έπιπλα για την κρεβατοκάμαρα εδώ. Είναι όλα τους υπέροχα! Εάν πάλι θέλετε να φτιάξετε ένα δεντρόσπιτο για να φιλοξενήσετε τα ζωάκια σας θα  χρειαστείτε μικρούς κορμούς δέντρων που θα βρείτε εδώ και το παιχνίδι αρχίζει. 
Σκεφτείτε, αρχικά πώς θα θέλατε να είναι το δικό σας δεντρόσπιτο. Τοποθετείτε τους κορμούς τον έναν πάνω στον άλλο και το δεντρόσπιτό σας είναι έτοιμο. Ώρα να τοποθετήσετε τα ζωάκια σας. 
Μια μέρα σ΄έναν ζωολογικό κήπο και όλα είναι υπέροχα! Μιλήστε στο παιδί σας για το πως ζουν τα ζώα και θα εκπλαγείτε με το πόσα πράγματα το ίδιο ξέρει αλλά και ρωτάει να μάθει. 


Τα παιδιά μας λατρεύουν αυτά τα παιχνίδια. Τα κάνουν να ονειρεύονται, να φαντάζονται και να φτιάχνουν μικρούς μαγικούς κόσμους. Καλό παιχνίδι! 
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Για τα ξύλινα παιχνίδια και πώς θα τα βρείτε, διαβάστε  αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...