Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Ζωγραφίζοντας πάνω σε ξύλα στην παραλία.


Μια βόλτα στην παραλία με το παιδί σας και θα βρείτε πολλά ξύλα. Πάρτε τα μαζί μας. Το να ζωγραφίζεις πάνω σε ξύλα είναι απλά μαγικό. Μπορείτε να φτιάξετε ένα υπέροχο μικρό χωριό από σπιτάκια με χρώματα. 
Δείτε εδώ τι υπέροχο είναι! Και είναι εύκολο να τα φτιάξετε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε μαζί σας χρώματα και φαντασία. 
Μια καλή ιδέα είναι να πάρετε μαρκαδόρους και να φτιάξετε πρώτα το περίγραμμά τους. Στη  συνέχεια θα διακοσμήσετε το εσωτερικό τους. 
Μπορείτε να τα περάσετε δύο φορές με χρώματα για να είναι πιο ζωντανά και να δείχνουν υπέροχα. Τώρα που τα σπιτάκια σας είναι έτοιμα, μπορείτε να τα αφήσετε στην παραλία και να φτιάξετε με το παιδί σας παραμύθια, να κολλήσετε από πίσω τους μαγνητάκια και να τα βάλετε στο ψυγείο σας, να φτιάξετε ένα στεφανάκι με αυτά ή ένα μονοπάτι στην παραλία που οδηγεί στο δικό σας καταφύγιο.
Μπορούν να  διακοσμήσουν, ακόμα, υπέροχα το σπίτι σας. Θα σας θυμίζουν τις μαγικές μέρες που κάνατε βόλτες με το παιδί σας στην παραλία. Καλή διασκέδαση!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Βροχή από αστέρια. Απόψε ας κάνουμε ευχές!Απόψε θα είναι μια υπέροχη νύχτα καθώς θα πέσει μια  βροχή αστεριών. Εάν έχετε την δυνατότητα, κοιτάξτε ψηλά στον ουρανό και κάντε ευχές. Δεν υπάρχει τίποτα πιο μαγικό από τα όνειρα...
Έως 100 πεφταστέρια ανά ώρα, αναμένεται απόψε, αν κοιτάξει κανείς στον ουρανό σε κατεύθυνση βορειανατολική- και εφόσον δεν υπάρχουν σύννεφα.
Μην χάνετε άλλο χρόνο...Βγείτε  έξω.Φυσικά όσο πιο καθαρός είναι ο νυχτερινός ουρανός, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες για ένα πιο υπέροχο θέαμα.
Έναν ακόμη Αύγουστο οι διάττοντες αστέρες Περσείδες θα εμφανιστούν στους ουρανούς του πλανήτη μας -και της Ελλάδας- έως τις 24 Αυγούστου. Εμείς τα βλέπουμε, τώρα από το κάστρο της Μονεμβασιάς. Δεν υπάρχει ωραιότερη στιγμή από αυτήν που ονειρεύεσαι. Αλήθεια εσείς τι ευχή θα κάνετε απόψε;

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...