Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Ένα υπέροχο ξύλινο κουκλόσπιτο!


Είναι ένα υπέροχο ξύλινο,  εξοχικό κουκλόσπιτο. Έχει  τρεις ορόφους που συνδέονται μεταξύ τους με σκάλες.  Περιλαμβάνει 17 έπιπλα και μπορεί να φιλοξενήσει οποιαδήποτε κούκλα. Είναι ένα υπέροχο κουκλόσπιτο της Kidkraft  που θα βρείτε εδώ.
Οι κούκλες σας μπορούν να κάνουν  ένα απολαυστικό μπάνιο και να γίνουν όμορφες! Δείτε με τι υπέροχο χρώμα είναι βαμμένο το μπάνιο. 
Οι κούκλες σας θα θέλουν να  κοιμηθούν στα κρεβάτια τους και να παίξουν στο δωμάτιο με το μωρό. Πανέμορφο δωμάτιο στα ροζ! Δείτε το βίντεο με το κουκλόσπιτο και θα καταλάβετε πόσο όμορφο είναι! Εάν δεν είχα ήδη ένα της Kidkraft  θα έπαιρνα αυτό δώρο στην κόρη μου. 
Το σαλόνι κι αυτό είναι μοναδικό. Στον τοίχο υπάρχει ακόμα και τζάκι ζωγραφισμένο. Το βλέπω και σκέφτομαι το κουκλόσπιτο που έχουμε. 
Όλα τα σπιτάκια έχουν ποιότητα και μεγάλη αντοχή. Σχεδιασμένα με την τελευταία λεπτομέρεια. Καλό παιχνίδι! 
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε το κουκλόσπιτο.


Μία εκκλησία φτιαγμένη από...Lego!


Lego! Εμείς τα γνωρίζουμε απλώς σαν παιχνίδια...Η εκκλησία αυτή, βρίσκεται  στην πόλη Enschede της Ολλανδίας και είναι δημιούργημα των σχεδιαστών Michiel de Wit και Filip Jonker
Πηγή έμπνευσής τους τα τουβλάκια Lego τα οποία χρησιμοποίησαν για την κατασκευή της. Βέβαια, επέλεξαν να την χτίσουν με...τεράστια τούβλα Lego. Δείτε πώς στο βίντεο που ακολουθεί. 
«Επιλέξαμε διάφορα χρώματα για τους τοίχους –κόκκινο, μπλε, άσπρο, κίτρινο και μαύρο- ενώ θέλαμε να έχουν κυψελωτό σχέδιο, έτσι ώστε το φυσικό φως να περνά ανάμεσα, δημιουργώντας μια ενδιαφέρουσα δράση στο εσωτερικό του ναού», λένε οι δημιουργοί.Οι επισκέπτες την κοιτάνε ξανά και ξανά. Είναι σίγουρα διαφορετική.  Μοιάζει με ένα τεράστιο παιχνίδι ενώ δεν είναι λίγοι οι πιστοί που δηλώνουν κατενθουσιασμένοι με την ιδέα.

Έχει φως και χρώματα και τραβάει όλα τα βλέμματα.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς της, το κτίριο κάνει μια σύνδεση σε κάτι μεγάλο και συντριπτικό, όπως είναι η εκκλησία και το μέγεθός της και σε κάτι παιχνιδιάρικο, απλό και κατανοητό, όπως είναι τα τουβλάκια Lego.

Πάντως, είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακή...
«Με αυτά τα τουβλάκια παίζανε τα παιδιά μας και τώρα τα εγγόνια μας. Και εμείς μαζί τους! Νομίζω δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος για να έρθουν με εμάς στην εκκλησία», λέει ένα ζευγάρι ηλικιωμένων.
photos via weheart.co.ukfilipjonker.nl/

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...