Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Παιδικό πάρτι! Πώς να φτιάξετε ένα κέικ κρεββάτι από το παραμύθι η πριγκίπισσα και το μπιζέλι!


Θυμάστε το παραμύθι η πριγκίπισσα και το ρεβύθι; Μια φορά κι ένα καιρό ζούσε ένας πρίγκιπας που ήθελε να παντρευτεί πριγκίπισσα. Μια πραγματική όμως πριγκίπισσα. Γι΄αυτό και κάτω από το κρεββάτι της, με τα τόσα στρώμματα, έκρυψαν ένα ρεβύθι! Αυτό το κέικ είναι βγαλμένο από παραμύθι! 
Για να το φτιάξετε θα χρειαστείτε δύο μεγάλα μπισκότα που θα είναι το κεφάλι και το προσκέφαλο του κρεββατιού  και στρώσεις με κέικ και σαντιγί. 
 Μοναδικό! Αναλυτικά οδηγίες για να το φτιάξετε θα βρείτε εδώ.   Στο ψήσιμο το σχέδιο στο κρεββάτι γίνεται με καραμέλα που λιώνει! 
Νομίζω πώς δεν θα υπάρχει κοριτσάκι που δεν θα θέλει να το φτιάξετε παρέα! Το κάλυμμα του κρεββατιού μπορείτε να το φτιάξετε με ζαχαρόπαστα και να το διακοσμήσετε με χρυσά και ασημένια κουφέτα!  Ένα είναι σίγουρο. Θα κλέψει τις ματιές μικρών και μεγάλων! 
Είναι, σίγουρα, μαγικό!  
Ένα κέικ βγαλμένο από παραμύθι! 
Καλή επιτυχία!


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Πώς να παίξετε τέτρις σε μία κολοκύθα! Κι όμως γίνεται.


Σας άρεσε να παίζετε τέτρις όταν ήσασταν παιδιά; Είχατε φανταστεί ποτέ ότι μπορείτε να παίξετε τέτρις σε μία κολοκύθα; Ένα απίστευτο δημιούργημα!  Όλα άρχισαν όταν ο Nathan στις ΗΠΑ  ήθελε φτιάξει κάτι πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Ανέβασε την τέτρις κολοκύθα του στο διαδίκτυο με σκοπό να δείξει τον τρόπο που την έφτιαξε. 
Θα βρείτε αναλυτικά οδηγίες για την κατασκευή της σ' αυτήν την  σελίδα εδώ όπου  νέοι παρουσιάζουν τις δικές τους μοναδικές κατασκευές. Για την κατασκευή της   χρειάστηκε όπως λέει ο ίδιος  χαρτί, μια μητρική πλακέτα, ώρες προγραμματισμού και συναρμολόγησης, καθώς και τεράστια φαντασία...

Δείτε το βίντεο και παρακολουθήστε πώς λειτουργεί αυτή η μοναδική κολοκύθα!  Λειτουργεί, με τον χειρισμό της να βρίσκεται στο κοτσάνι της! Απίστευτο! Όταν η φαντασία συναντά το παιχνίδι όλα γίνονται μαγικά.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...