Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Φυτέψτε τις φακές σας σε αυγά!


Θυμάστε τότε που ήμασταν παιδιά; Φυτεύαμε τις φακές σε άδεια δοχεία από γιαούρτι. Να μια ωραία ιδέα! Μπορούμε να τις φυτέψουμε σε αυγά. Πώς; 
Με μία βελόνα ανοίγουμε δύο τρύπες, μία πάνω, μία κάτω και αδειάζουμε το περιεχόμενο από το αυγό. Αφαιρούμε στο πάνω μέρος τα τσόφλια. Βάζουμε βαμβάκια, φακές και ποτίζουμε. Τι λέτε θα το κάνετε; Θα αρέσει πολύ στα παιδιά!


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Σούπερ - ήρωες καθαρίζουν τα τζάμια νοσοκομείου για παιδιά στην Αμερική!


Στο νοσοκομείο παίδων Le Bonheur στο Μέμφις του Τένεσι οι καθαριστές  φόρεσαν κουστούμια, μεταμφιέστηκαν σε σούπερ ήρωες και άρχισαν να καθαρίζουν τα τζάμια και να σκορπίζουν χαμόγελα στα παιδιά που νοσηλεύονταν εκεί...

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Τι να κάνετε τα παλιά παιχνίδια του παιδιού σας!


Εάν έχετε πολλά παιχνίδια σκορπισμένα παντού μια καλή ιδέα είναι να τα χαρίσετε σε όσα παιδιά τα έχουν ανάγκη. Εάν πάλι θέλετε να κρατήσετε για πάντα τις αναμνήσεις από  τα παιχνίδια με το παιδί σας  μπορείτε να τα βάψετε με σπρέι και να φτιάξετε έναν υπέροχο καθρέφτη. Δείτε βήμα προς βήμα πώς θα το κάνετε. Καταπληκτική ιδέα! Καλή επιτυχία!Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

150 μάσκες και αποκριάτικες κατασκευές για παιδιά!


Οι Απόκριες πλησιάζουν και για να μπαίνουμε στο κλίμα δείτε τι μπορείτε να φτιάξετε με τα παιδιά σας. Είναι όλα υπέροχα και πολύ εύκολα. Και το σημαντικό; Μ΄αυτές τις κατασκευές θα φτιάξετε του κόσμου τα παραμύθια. Ένας υπέροχος κλόουν! 
Κάντε κλικ εδώ ή εδώ για να τον κατεβάσετε και να τον χρωματίσετε όπως θέλετε. Μάσκες! Πολλές η μία πιο όμορφη από την άλλη. Κατεβάστε από εδώ όχι μία αλλά 150 αποκριάτικες μάσκες! 


Μία κορόνα από χαρτάκια σημειώσεων. 


Μια μάγισσα! 
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...