Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Πώς να φτιάξετε ένα πανέμορφο χωριό από σπιρτόκουτα!


Εάν πρέπει να μείνετε σπίτι γιατί ο καιρός δεν ευνοεί την βόλτα μπορείτε να φτιάξετε με το παιδί σας ένα παραμυθένιο χωριό από σπιρτόκουτα. Είναι εύκολο να το φτιάξετε και θα αρέσει πολύ στο παιδί σας. Καλό παιχνίδι!

.


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Όταν τα babybel μεταμφιέζονται!


Τα babybel είναι αγαπημένα τυράκια! Και το πιο συναρπαστικό είναι ότι μπορούμε εύκολα να τα μεταμορφώσουμε σε ότι θέλουμε, οπότε το φαγητό γίνεται παιχνίδι! Δείτε όλες τις ιδέες. Τα τυράκια μας μεταμφιεσμένα θα κλέψουν την παράσταση!


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Τι μπορείτε να κάνετε με μία ταινία!Τι μπορείτε να κάνετε με μια ταινία; Τα πάντα! Να παίξετε, να διακοσμήσετε υπέροχα το παιδικό δωμάτιο. Να φτιάξετε καδράκια για τις παιδικές ζωγραφιές. Θα βρείτε πολλές και σε υπέροχα χρώματα στο Amazon κάνοντας κλικ εδώ.
Μπορείτε να κάνετε τα πάντα. Να φτιάξετε ένα κουκλόσπιτο! 
Να παίξετε παιχνίδια!
Να φτιάξετε μια πόλη! 
lejardindejuliette.blogspot.be
Να διακοσμήσετε, να διακοσμήσετε πολύ! 
Να μεταμορφώσετε έναν χώρο!
Να κρεμάσετε τις ζωγραφιές στον τοίχο. 
Να μεταμορφώσετε το παλιό σας τραπέζι. Καλό παιχνίδι!
Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τις ταινίες. 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)Πώς να φτιάξετε ένα κάθισμα μανιτάρι!


Θέλετε να φτιάξετε ένα μοναδικό κάθισμα για το παιδί σας; Ένα κάθισμα - μανιτάρι! Για να το φτιάξετε θα χρειαστείτε ένα κομμάτι από κορμό δέντρου, 1 ξύλινο, μεγάλο, μπολ σαλάτας, κόκκινο και άσπρο σπρέι. Δείτε βήμα προς βήμα πώς θα το φτιάξετε και καλή επιτυχία! Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Παιδικό πάρτι! Πώς να φτιάξετε μανιτάρια των παραμυθιών.


Κάνετε παιδικό πάρτι; Μια ωραία ιδέα είναι να φτιάξετε μανιτάρια των παραμυθιών. Πώς; Η βάση τους είναι από αυγά, το κεφάλι τους από ντοματάκια με άσπρες βούλες από μαγιονέζα. Εύκολη συνταγή, νόστιμη  και πανέμορφο το αποτέλεσμα θα κλέψει όλες τις εντυπώσεις. Καλή επιτυχία! 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...