Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Πώς να φτιάξετε αλογάκια με κάλτσες!


Ποιο παιδί δεν θα ήθελε να του φτιάξει η μαμά ή ο μπαμπάς του ένα; Υπέροχα αλογάκια φτιαγμένα από πολύχρωμες κάλτσες και υλικά που πάνω κάτω έχουμε όλοι σπίτι μας. Δεν σας κρύβω ότι θα δοκιμάσω να το κάνω. Θα αρέσει πολύ στα παιδιά! Καλό παιχνίδι!  
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)Ένας μικροσκοπικός κήπος σ' ένα σαλιγκάρι!Ακόμα κι εάν μένετε στην πόλη και δεν έχετε κήπο, μπορείτε να φέρετε την Άνοιξη σπίτι σας. Η ιδέα είναι απλή αλλά μοναδική! Ένας μικροσκοπικός κήπος, με γλάστρες σαλιγκάρια. Και σε ποιο παιδί δεν αρέσει να παίζει μαζί τους; Εάν βάλετε μέσα σ΄αυτά χώμα μπορείτε να φυτέψετε πανέμορφα λουλούδια.
Για όλους εμάς που αγαπάμε το περιβάλλον ένας εναλλακτικός τρόπος να βάλουμε το πράσινο στην ζωή μας. Καλό παιχνίδι! 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)
Οι ζωγραφιές του παιδιού σας πάνω στο λευκό σας σερβίτσιο!


Θέλετε να κάνετε κάτι μοναδικό με το παιδί σας;  Δώστε τους ειδικούς μαρκαδόρους που ζωγραφίζουν πάνω σε πορσελάνη και ζωγραφίστε πάνω στο λευκό σερβίτσιο σας. Τους μαρκαδόρους θα βρείτε μέσω Amazon κάνοντας κλικ εδώΈνας υπέροχος τρόπος για να κρατήσετε τις ζωγραφιές του παιδιού σας για πάντα. Καλό παιχνίδι! 
Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τoυς μαρκαδόρους που ζωγραφίζουν σε πορσελάνη μέσω Amazon.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


15 τρόποι να φτιάξετε μια υπέροχη φωλιά για πουλιά!


Οι φωλιές πουλιών που θα δείτε είναι πηγή έμπνευσης! Ακόμα κι αν δεν έχετε κήπο θα θέλετε να φτιάξετε μία. Στο παιδί σας θα αρέσει πολύ. Καλό παιχνίδι! 


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...