Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Δακτυλόκουκλες!
Είναι πολύ όμορφες δακτυλόκουκλες. Τις φοράτε και μπορείτε να φτιάξετε με το παιδί σας του κόσμου τα παραμύθια. Υπέροχο παιχνίδι! Καλλιεργεί τον λόγο και την φαντασία.
Θα βρείτε στο Amazon σετ με δακτυλόκουκλες - νεράιδες κάνοντας κλικ εδώπριγκίπισσες εδώ,  ζώα του δάσους εδώ, ζωάκια σε πάρτι  εδώ. Καλό παιχνίδι! 
Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα μέσω Amazon.

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Οικογενειακή βιβλιοθήκη με τσουλήθρα!


Μια οικογένεια στην Νότια Κορέα ζει σ΄αυτό το πραγματικά εντυπωσιακό σπίτι και έχει μια βιβλιοθήκη με τσουλήθρα. Για όσους πιστεύουν ότι η μάθηση αξίζει να γίνεται παιχνίδι και να είναι απολαυστική. Μια υπέροχη βιβλιοθήκη για μικρά και μεγάλα παιδιά...

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Πώς να μεταμορφώσετε την κόρη σας σε νεράιδα!


Μεταμορφώστε την κόρη σας και τις φίλες τις σε νεράιδες των παραμυθιών. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι χαρτί γκοφρέ σε ροζ χρώμα, σύρμα για να στερεώσετε τα φτερά, μία στέκα και σχέδια από χαρτόνι με πούλιες και γκλίτερ για να διακοσμήσετε την αμφίεση. Καλό παιχνίδι!Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Ζωγραφίστε με το παιδί σας τα παράθυρα!Μια πολύ ωραία ιδέα για παιχνίδι! Ζωγραφίστε με το παιδί σας τα παράθυρα του σπιτιού σας. Ένα παιχνίδι που προάγει την δημιουργικότητα και την φαντασία. 
10 χρώματα σε υγρή μορφή, απόλυτα ασφαλή για ατελείωτες ώρες δημιουργίας, θα βρείτε στο Amazon κάνοντας κλικ  εδώ.
Σετ με πέντε χρώματα θα βρείτε στο Amazon κάνοντας κλικ εδώ. Χρώματα και στένσιλ θα βρείτε εδώ. Το καλό με αυτά τα χρώματα είναι ότι σβήνουν. Καλό παιχνίδι!
Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα μέσω Amazon.
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Κηπουρική για παιδιά!


Την Άνοιξη όλοι θέλουμε να βρεθούμε κοντά στην φύση, να φυτέψουμε λουλούδια και να χαρούμε το παιχνίδι στον κήπο ή την βεράντα με τα παιδιά μας. ΟΙ ιδέες είναι καταπληκτικές.Φτιάξτε μία σκηνή. Ωραία ιδέα. Τα παιδιά σας θα ευχαριστηθούν πολύ!Μία λιμνούλα από γλάστρες. 


Φακελάκια με σπόρους λουλουδιών! Ωραίο δώρο!

Σημαιάκια με όλα όσα έχετε φυτέψει!

Ένα γυάλινο βαζάκι για  τις πεταλούδες που πιάσατε!

Ένα θερμοκήπιο σε σακούλα! 
Και το φυτό σας μεγαλώνει στο παράθυρο. Φτιάξτε ένα μικρό θερμοκήπιο! 


Καλό παιχνίδι! 
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...