Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Πώς να φτιάξετε μια κουζίνα για το παιδί σας σε μία μικρή βιβλιοθήκη!


Γι΄αυτήν την κουζίνα δεν θα χρειαστείτε χρήματα ή χώρο στο  παιδικό δωμάτιο. Μα είναι καταπληκτική! Εάν έχετε κι εσείς μικρό χώρο, μπορείτε να φτιάξετε μία κουζίνα στην βιβλιοθήκη σας. 
Έξυπνη ιδέα για εξοικονομήσετε χώρο και να ευχαριστηθεί το μικρό σας το παιχνίδι! Δείτε κι αυτήν την κουζίνα, φτιάχτηκε κι αυτή στα ράφια μιας βιβλιοθήκης. Μα είναι υπέροχη. Εάν δοκιμάσετε να φτιάξετε κι εσείς την δική σας, καλή διασκέδαση!


Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Πώς να φτιάξετε ψωμί με καρδούλα!Να μια ωραία ιδέα που θα κλέψει την παράσταση πάνω στο τραπέζι! Μπείτε στην κουζίνα και φτιάξτε με το παιδί σας ψωμί με καρδούλα. Συνταγές για ψωμί θα βρείτε  πάνω στις συσκευασίες για το αλεύρι.  Διαλέξετε την καλύτερη. 
Την καρδούλα μέσα μπορείτε να την δημιουργήσετε χρησιμοποιώντας αυτήν την φόρμα που θα βρείτε στο Amazon, κάνοντας κλικ εδώ

Ψάχνοντας ανακάλυψα πώς υπάρχουν κι αυτά σετ μαγειρικής για παιδιά με καλούπια και θα τα βρείτε κι αυτά στο Amazon κάνοντας κλικ εδώ και εδώ.Οι φόρμες είναι πολύ χρήσιμες και για να φτιάξετε κέικ με τον ίδιο τρόπο. Καλή επιτυχία!Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα εργαλεία μαγειρικής μέσω Amazon.
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...