Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Πώς να φέρετε τον ουρανό και τ' άστρα στο παιδικό δωμάτιο!Μπορεί να χωρέσει η μαγεία της φύσης και τ' ουρανού στο παιδικό δωμάτιο; Τα παιχνίδια αυτά είναι απλά μαγικά! Πυγολαμπίδες που φωτίζουν το ταβάνι και το μικρό μας θα τις κοιτά και θα κοιμάται βλέποντας όνειρα γλυκά...
 Θα τις βρείτε στο Amazon κάνοντας κλικ εδώ
Ένα ουράνιο τόξο να του κρατά συντροφιά κάθε βράδυ, οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος να χορεύουν, τ' αστέρια όλου τ' ουρανού, η γη και το φεγγάρι...
Φωτιστικό ουράνιο τόξο.  Θα το βρείτε  εδώ
Οι πλανήτες μας. Θα τους βρείτε  εδώ
Πλανητάριο από το National Geografic. Θα το βρείτε εδώ
Χελώνα που την παίρνεις αγκαλιά και γεμίζει το δωμάτιο αστεράκια.
Θα την βρείτε εδώ
Το φεγγάρι.Θα το βρείτε εδώ
Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα παιχνίδια μέσω Amazon.
Βαζάκι με φως από νεράιδες. Φωτίζει με τον ήλιο. Θα το βρείτε εδώ

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Θέατρο σκιών στον κήπο ή στην βεράντα σας!Θυμάστε όταν ήμασταν παιδιά που βάζαμε ένα σεντόνι και παίζαμε θέατρο σκιών; Αυτό το παιχνίδι είναι απλά μοναδικό!  Ποιο παιδί δεν θα ήθελε να φτιάχνει με τους φίλους του τα δικά τους παραμύθια και να τα παρουσιάζουν; 
Θα το βρείτε στο Amazon κάνοντας κλικ εδώ. Περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να επινοήσετε και να ανεβάσετε μία παράσταση.  Ένα παιχνίδι που καλλιεργεί τον λόγο, την φαντασία και το όνειρο. 
Ένα υπέροχο καλοκαιρινό παιχνίδι. Μεταφέρεται εύκολα και μπορείτε να ανεβάσετε την παράσταση παντού, ακόμα και στην παιδική χαρά ή στο πάρκο της γειτονιάς σας. Μου αρέσει πολύ! Στο Amazon θα βρείτε ακόμα κάνοντας κλικ εδώ αυτές τις υπέροχες κούκλες τσίρκου. 
Κι αυτές εδώ εάν η ιστορία που θα παίξετε διαδραματίζεται στο Παρίσι ή αυτές  εδώ εάν το θέμα σας είναι οι δεινόσαυροι. Μα είναι υπέροχες!
Ένα είναι σίγουρο αυτό το καλοκαίρι θα είναι συναρπαστικό! 
Καλή διασκέδαση! 
Διαβάστε, αυτό το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε το θέατρο σκιών μέσω Amazon. Επίσης θα βρείτε 


Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Ένα καταπληκτικό ρολόι από Πλέιμομπιλ!


Σας περισσεύουν πλέιμομπιλ; Μία καταπληκτική ιδέα για να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο! Φτιάξτε με το παιδί σας ένα ρολόι.Θα μάθει την ώρα πολύ ευχάριστα. 

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Μια υπέροχη παιδική κουζίνα!Μόλις την είδα μου άρεσε πολύ! Μια υπέροχη παιδική κουζίνα βγαλμένη από μια άλλη εποχή. Θα την βρείτε στο Amazon κάνοντας κλικ εδώ σε ροζ χρώμα, εδώ σε λευκό και  εδώ σε κόκκινο. Καλό παιχνίδι! Διαβάστε, αυτό το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε την κουζίνα μέσω Amazon.

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...