Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Πώς να φτιάξετε παιχνίδια για το παιδί σας με αυγοθήκες!


Κι όμως με αυγοθήκες και φαντασία μπορείτε να φτιάξετε παρέα με το παιδί σας του κόσμου τα παιχνίδια! Ένα τρενάκι, ελικόπτερα. Το παιδί σας θα χαρεί πολύ. Καλή διασκέδαση! 

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)
Οι πιο όμορφες πάνες - μαγιό!Εάν και το μωρό σας αγαπάει την θάλασσα και δεν θέλει στιγμή να βγαίνει από εκεί, μήπως ήρθε η ώρα να του φορέσετε πάνα- μαγιό; Στο Amazon θα βρείτε πολλές σε υπέροχα σχέδια, χρώματα και μεγέθη κάνοντας κλικ εδώ. Πάνες- μαγιό κατάλληλες και για την θάλασσα και για το κολυμβητήριο. 
Αυτή την πολύ χαριτωμένη σε χρώμα ροζ πουά θα βρείτε στο Amazon κάνοντας κλικ, εδώ, για μωρά 5-7 κιλά, εδώ, για  7-9 κιλά  εδώ και εδώ  για μωράκια 9-12 κιλά. Έχει ένα εσωτερικό στρώμα, που αποτρέπει τις διαρροές.

Θα την βρείτε κάνοντας κλικ εδώ 5-7kgs
Θα την βρείτε εδώ 12-15kgs


Θα την βρείτε στο Amazon κάνοντας κλικ εδώ  12-15kgs
Θα την βρείτε εδώ 9-12kg

Θα την βρείτε  κάνοντας κλικ  εδώ  5-7kgs εδώ 9-12kgs  εδώ  7-9kgs και εδώ 12-15kgs

Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τις πάνες - μαγιό μέσω Amazon.

Καλές βουτιές! 

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Πώς να διοργανώσετε ένα πάρτι για πριγκίπισσες!


Με λίγη φαντασία και απλά υλικά μπορείτε να διοργανώσετε για το παιδί σας ένα υπέροχο πάρτι. Φτιάξτε ένα κάστρο από κούτες, βάψτε το άσπρο και ζωγραφίστε το με το παιδί σας με μολύβι. Στολίστε την τούρτα σας με τις κούκλες σας και σημαιάκια που θα φτιάξετε παρέα. 

 Χρησιμοποιήστε ένα μαγνητικό πίνακα για να φτιάξετε παραμύθια και μεταμορφώστε μία γωνιά στο παιδικό δωμάτιο σε σαλόνι ομορφιάς. Καλή επιτυχία! 
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...