Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Πως να μάθει το παιδί μου γράμματα!


Θέλετε να παίξετε με το παιδί σας ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι που θα το βοηθήσει να μάθει  γράμματα; Ζητήστε του να σας φέρει τα αγαπημένα του παιχνίδια. Απλώστε τα γράμματα στη σειρά και ζητήστε του να τα αντιστοιχήσει με το γράμμα που αρχίζουν. Καλό παιχνίδι! Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Διακοσμήστε υπέροχα το παιδικό δωμάτιο με ένα δέντρο για πουλιά!Εάν θέλετε να φτιάξετε ένα πανέμορφο παιδικό δωμάτιο δείτε τα παιχνίδια και τα διακοσμητικά της kidsonroof.  Είναι βγαλμένα από παραμύθι! Θα βρείτε όλη την συλλογή  εδώ.Ανάμεσα σε άλλα πολλά ξεχώρισα αυτό το πανέμορφο χάρτινο δέντρο με τα 15 πουλιά. 
Δεν είναι μόνο καταπληκτικό διακοσμητικό για το παιδικό δωμάτιο αλλά και παιχνίδι. Μπορείτε να πάρετε στα χέρια σας τα πουλιά και να τα κάνετε να πετάξουν, να φτιάξετε παραμύθια για το πως ζουν στο δάσος.Θα το βρείτε  εδώ.


Καλό παιχνίδι!

Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε το δέντρο.
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...