Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Κidsonroof! Κατασκευάστε τα δικά σας παιχνίδια!


Η Kidsonroof από την Ολλανδία δημιουργεί μοναδικά παιχνίδια  για μικρά και μεγάλα παιδιά. Τα παιχνίδια της  είναι ιδιαίτερα γιατί θα τα κατασκευάσετε μαζί με το παιδί σας. Αυτό θα σας χαρίσει πολλές όμορφες στιγμές χαράς και δημιουργίας και το αποτέλεσμα θα είναι μαγικό.
Τα συγκεκριμένα παιχνίδια καλλιεργούν την δημιουργικότητα και την φαντασία κι αυτό είναι ότι πιο σημαντικό. Σε μια εποχή που όλοι πρέπει να μυήσουμε τα παιδιά μας στην αγάπη για το περιβάλλον τα παιχνίδια αυτά δεν κατασκευάζονται από πλαστικό όπως τα περισσότερα αλλά από πολύ ανθεκτικό χαρτόνι και είναι 100% ανακυκλωμένα και βιοδιασπώμενα. 

Τέλος, ένας άλλος αλλά πολύ σημαντικός λόγος που μας αρέσουν τα παιχνίδια είναι ότι η Kidsonroof υποστηρίζει την UNICEF, το 5% των κερδών της εταιρείας πάνε σε ένα συγκεκριμένο έργο. Θα τα βρείτε εδώ. Καλό παιχνίδι!


Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να τα αγοράσετε.

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Ζωγραφίστε στην μπλούζα του μπαμπά μία πόλη με δρόμους!


Ο μπαμπάς γύρισε πάλι από την δουλειά πολύ κουρασμένος και δεν έχει όρεξη για παιχνίδι. Ξαπλώνει, το παιδί ζωγραφίζει μια πόλη με δρόμους, παίζει με τα αυτοκινητάκια του. Ο μπαμπάς απολαμβάνει χαρούμενος το μασάζ στην πλάτη  και το παιχνίδι.
Εάν θέλετε κι εσείς να ζωγραφίσετε την μπλούζα του μπαμπά σας θα χρειαστείτε αυτά τα καταπληκτικά χρώματα που γράφουν πάνω σε ύφασμα και δεν φεύγουν με το πλύσιμο. Θα τα βρείτε εδώ. Καλή διασκέδαση!

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Toms! Γιατί μας αρέσουν αυτά τα παπούτσια.


Το 2006 ο  Blake Mycoskie ταξιδεύοντας σε ένα χωριό της Αργεντινής διαπίστωσε ότι τα παιδιά δεν είχαν παπούτσια για να προστατεύσουν τα πόδια τους. 

Θέλοντας να τα βοηθήσει δημιούργησε την TOMS μια εταιρεία που για κάθε ζευγάρι παπούτσια που θα πουλούσε θα πρόσφερε ένα ζευγάρι σε κάθε παιδί που το είχε ανάγκη. Είναι όλα τους πολύ άνετα και όμορφα! Θα τα βρείτε εδώ.
Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να τα αγοράσετε.Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...