Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Πώς να φτιάξετε ένα μικρό καταφύγιο για να διαβάζει το παιδί σας!


Θέλετε να κάνετε το παιδί σας να αγαπήσει πραγματικά το διάβασμα; Ο πιο κατάλληλος τρόπος είναι να του φτιάξετε ένα μικρό καταφύγιο. Στα παιδιά αρέσει να κρύβονται, να παίζουν, να ονειρεύονται. 
Τις περισσότερες φορές αυτό που δεν έχουμε σκεφτεί είναι κάτι απλό. Άλλωστε μικρές αλλαγές είναι αυτές που κάνουν πάντα την διαφορά. Οι ιδέες που θα δείτε είναι πολύ όμορφες. Καλή έμπνευση! 

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Ζωγραφίστε με κιμωλίες!


Δώστε στο παιδί σας κιμωλίες να ζωγραφίσει. Πολύ δημιουργικό παιχνίδι. Θα του αρέσει πολύ εάν καλέσετε και τους φίλους του να το βοηθήσουν. Φτιάξτε με το παιδί σας του κόσμου τα παραμύθια. Καλή διασκέδαση!
 via
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Adidas + Disney =Αθλητικά με μπαμπούλες!
Η Adidas και η Disney μας εκπλήσσουν με νέα παιδική και βρεφική συλλογή αθλητικών παπουτσιών εμπνευσμένη από την ταινία της Disney Pixar «Μπαμπούλες Πανεπιστημίου» Monsters University. Είναι πολύ αστεία, καταπληκτικά! Θα τα βρείτε εδώ και εδώ.
Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα παπούτσια.Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

MamaRoo! Το ρηλάξ που κουνάει με φυσικό τρόπο.

Μόλις το είδα μου άρεσε πάρα πολύ! Ρηλάξ - κούνια  MamaRoo  από την 4 Moms στην οποία θα βρείτε εξαιρετικά βρεφικά είδη. Είναι το μοναδικό ρηλάξ στο κόσμο που κουνάει το μωρό με φυσικό τρόπο. Θα το βρείτε εδώ.


Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τo ρηλάξ.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...