Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Παιδικά - βρεφικά είδη Skip Hop!


Η Skip Hop που πιθανόν, ήδη, γνωρίζετε ξεκίνησε από δύο γονείς και την επιθυμία τους να φτιάξουν κάτι χρήσιμο για το παιδί τους και σήμερα είναι γνωστή παγκοσμίως γιατί φτιάχνει ποιοτικά, πανέμορφα και πολύ εργονομικά είδη για παιδιά και βρέφη.
Τσάντες αλλαγής πάνας. 

Θα τις βρείτε εδώ.
 
Είδη για το ταξίδι, την βόλτα ή το σχολείο.
Θα τα βρείτε εδώ
Είδη μπάνιου! 
Θα τα βρείτε εδώ

Είδη για το φαγητό. 
Θα τα βρείτε εδώΠαιχνίδια. Θα τα βρείτε εδώΔιαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα.
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Σόφι η καμηλοπάρδαλη!


Η Σόφι η καμηλοπάρδαλη γεννήθηκε στη Γαλλία το 1961. Είναι ένα παιχνίδι με διαχρονική αξία και  αισθητική γι' αυτό  τον λόγο αυτό  παραμένει πρώτη στην προτίμηση και στην αγάπη εκατομμυρίων γονιών και παιδιών σε όλο τον κόσμο.  Τα  παιχνίδια της σειράς είναι μοναδικά και θα βρείτε εδώ .

Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα παιχνίδια.Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Πώς να φτιάξετε ένα σερβίτσιο για τα αρκουδάκια σας από ρολά χαρτιού!


Πολλές φορές δεν σκεφτόμαστε την δημιουργική χρήση αντικειμένων που φαίνονται πλέον άχρηστα. Εάν έχετε ρολά από χαρτί μην τα πετάτε! 
Δώστε τα στο παιδί σας, κόψτε και ζωγραφίστε τα παρέα και μπορείτε να φτιάξετε ένα υπέροχο σερβιτσάκι για τα αρκουδάκια σας. Καλό παιχνίδι! 


Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Πίτσα με φρούτα!


Φτιάξτε για το παιδί σας μια πίτσα με γιαούρτι ή κρέμα τυρί και τα αγαπημένα του φρούτα. Νόστιμη κι υγιεινή, θα σας δροσίσει. Ωραία ιδέα για παιδικό πάρτι. Καλή επιτυχία! 
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Ανανεώστε το παιδικό δωμάτιο με αυτοκόλλητα τοίχου!


Αν αναζητάτε εύκολες λύσεις για να διακοσμήσετε ή να ανανεώσετε το παιδικό δωμάτιο, τα αυτοκόλλητα τοίχου είναι ιδανικά! Στολίζουν τους τοίχους και δίνουν στο δωμάτιο νέα όψη! 
Τα παιδιά μας θα λατρέψουν τα ζωντανά τους χρώματα και τους αγαπημένους ήρωες κινουμένων σχεδίων. Τοποθετούνται πολύ εύκολα.Θα τα βρείτε εδώ.
Διαβάστε, αυτό το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα αυτοκόλλητα.

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...