Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Πυτζάμες - στολές.


Μερικές φορές τα παιδιά αρνούνται να πάνε για ύπνο απλά γιατί δεν υπάρχει παιδί που να μην θέλει το παιχνίδι να μην τελειώσει ποτέ.  Εάν θέλετε κι εσείς να κάνετε την ώρα που τα παιδιά σας φορούν τις πυτζάμες τους πραγματικά διασκεδαστική τώρα υπάρχει τρόπος! 
Δοκιμάστε να τους φορέσετε τις  πυτζάμες στολές  από την Play n' Wear. Οι μεταμφιέσεις δεν είναι μόνο για τις Απόκριες. Θα τις βρείτε εδώ.


Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα.Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Κρεμαστές κούνιες και αιώρες για όλη την οικογένεια!


Μια πολύ ωραία ιδέα για παιχνίδι εάν φυσικά έχετε χώρο είναι να τοποθετήσετε στο παιδικό δωμάτιο, στο σπίτι ή στον κήπο σας μία κρεμαστή κούνια ή  μια αιώρα για το παιδί σας. Την κρεμάτε από το ταβάνι, την δένετε από ένα δέντρο και το παιδί σας απολαμβάνει ώρες ξεκούρασης, παιχνιδιού και ηρεμίας. 
Οι κούνιες και οι αιώρες που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους είναι αυτές της Siesta.  Φτιαγμένες με βαμβάκι άριστης ποιότητας, τηρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας, είναι απλά υπέροχες. Στο εσωτερικό τους υπάρχει ένα πολύ αναπαυτικό μαξιλάρι. Θα τις βρείτε εδώΔιαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα.
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...