Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Πίτσα αρκουδάκι!Τα παιχνίδια και οι κατασκευές που έχουν σχέση με το φαγητό βοηθούν τα παιδιά να κατανοήσουν καλύτερα την τέχνη της μαγειρικής, είναι όμως προτιμότερο να μάθουν να ασχολούνται από μικρή ηλικία με τις πραγματικές τροφές. 

Μια πολύ όμορφη ιδέα είναι να περάσετε ευχάριστα μαζί τους ένα απόγευμα φτιάχνοντας πίτσες - αρκουδάκια. Τα καλούπια για τα αρκουδάκια σας θα βρείτε εδώ. Ακολουθήστε τα βήματα και το αποτέλεσμα θα είναι καταπληκτικό. Καλή επιτυχία!
Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα.
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Πως το παιδί σας θα αγαπήσει το διάβασμα!

Το έντονο σχολικό πρόγραμμα και ο ρυθμός που επιβάλλει, συχνά στερούν από τα παιδιά τη χαρά που προσφέρει η ανάγνωση ενός παιδικού βιβλίου. Το παιδάκι που τρέχει από το σχολείο στα ιδιαίτερα κι έχει να μελετήσει και να κάνει εργασίες στο σπίτι για την άλλη μέρα ζει ένα κουραστικό σχολικό πρόγραμμα, το οποίο συνήθως εξισώνει την έννοια του βιβλίου με τη μελέτη και τη σκληρή δουλειά. 

 Το να μάθετε το παιδί σας να αγαπάει το διάβασμα έχει άμεση σχέση με ένα όμορφο περιβάλλον στο οποίο θα νιώθει ότι απομονώνεται και απολαμβάνει την ανάγνωση. Οι ιδέες που θα δείτε είναι εξαιρετικές. Φτιάξτε κι εσείς μια όμορφη γωνιά στο σπίτι σας και θα γεννηθεί ένας μεγάλος αναγνώστης.
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...