Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Επανάληψη στα μαθηματικά της πρώτης δημοτικού το καλοκαίρι

Φέτος το καλοκαίρι έχετε δύο επιλογές. Ή να μην κάθεται το παιδί σας να κάνει επανάληψη τα μαθήματά του,(και καλά θα κάνει) ή μέσα από το παιχνίδι να το κάνει με μεγάλη χαρά. Εμείς πάλι λέμε ναι σε μια τέτοια επανάληψη. Οι ιδέες που θα δείτε είναι εξαιρετικές.
Πώς να μάθουν τα παιδιά μας τον πολλαπλασιαμό και την διαίρεση.

Εάν και τα διδάχτηκαν στο σχολείο δεν τα έμαθαν καλά. Μην ανησυχείτε. Μπορείτε να μάθετε στα παιδιά σας πολλαπλασιαμό και διαίρεση με τον πιο εύκολο τρόπο. Πρακτικά. Δείτε πώς και καλή επιτυχία! 

Στην κουζίνα με το παιδί μου!


Πανέμορφες φόρμες για να μπείτε μέσα στην κουζίνα με το παιδί σας και να φτιάξετε νόστιμα, μικρά, γλυκά κεράσματα. Τα σκεύη που σας είναι απαραίτητα θα βρείτε εδώ και εδώ.
Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα.

Ρούχα Kite!


Τα παιδικά και βρεφικά ρούχα της Kite ξεχωρίζουν πραγματικά για την ποιότητα κατασκευής τους και τα μοναδικά χρώματα που έχουν. Φοριούνται εύκολα παντού γιατί είναι άνετα.Θα τα βρείτε εδώ.

Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα.LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...