Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Ιδέες διακόσμησης σε παιδικό πάρτι.


Πανέμορφα είδη για να οργανώσετε ένα υπέροχο παιδικό πάρτι. Εξαιρετική εμφάνιση, θα γίνουν τα αγαπημένα σας. Θα τα βρείτε εδώ.

 Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα.

Καραβάκι σε βάζο.Όμορφη ιδέα διακόσμησης σε παιδικό πάρτι ή βάφτιση με θέμα την θάλασσα. Καραβάκια πό φελλό μέσα σε γυάλινο βάζο. Νομίζω πώς θα φτιάξουμε ένα, είναι πολύ ωραίο! Φελλούς θα βρείτε εδώ.Καλή επιτυχία! :)
Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα.

Πώς να φτιάξετε φραουλο-ανθρωπάκια.

Μια πανεύκολη συνταγή για την οποία θα χρειαστείτε φράουλες, μήλα, μαύρη σοκολάτα, νερό με αλάτι και καραμελάκια. Δείτε αναλυτικά πώς θα φτιάξετε  φραουλο-ανθρωπάκια στο βίντεο που ακολουθεί. Καλή επιτυχία!

Μουσείο δεινοσαύρων σπίτι μας.

"Θα ήθελα να ταξιδέψω στην εποχή των δεινοσαύρων πριν από 260 εκατομμύρια χρόνια. Οι δεινόσαυροι έζησαν την Προϊστορική εποχή, όταν δεν υπήρχαν ακόμη άνθρωποι και τα πάντα καλύπτονταν από δάση. 
Θα ήθελα να τους παρατηρήσω από κοντά, να δω τα αυγά τους, πώς μεγαλώνουν και πώς ζουν. Να δω μια μάχη ανάμεσα σε έναν τυρανόσαυρο και σε έναν τρικεράτοπα, ποιος θα νικούσε, πώς θα προστάτευαν τα μικρά τους.
Εάν ταξίδευα στην εποχή των δεινοσαύρων, θα άκουγα τις κραυγές τους όταν μάλωναν ή όταν ειδοποιούσαν για κίνδυνο.Θα γνώριζα όλα τα είδη των φυτοφάγων και σαρκοφάγων δεινόσαυρων.
Θέλετε να απασχολήσετε το παιδί σας τώρα που είναι καλοκαίρι και κάθεται σπίτι; Εμείς σήμερα φτιάξαμε ένα τέτοιο μουσείο δεινοσαύρων σπίτι μας. 
Χρησιμοποιήσαμε μια άδεια κούτα, χώμα, φύλλα από δέντρα, κοχύλια και μερικά αυγά από δεινόσαυρους. Επίσης φτιάξαμε ένα ηφαίστειο με ένα κομμάτι πηλό και μάγμα από κόκκινη τέμπερα. Καλό παιχνίδι! 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...