Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Τέλος στα μπερδεμένα μαλλιά! Γνωρίστε το Tangle Teezer.


Μήπως η μικρή σας Ραπουνζέλ έχει δυσκολία να χτενίσει τα μαλλιά της γιατί είναι πολύ μακριά ή μπερδεμένα; Η Tangle Teezer Magic Flowerpot είναι μια μαγική χτένα μαλλιών. Η χτένα είναι φτιαγμένη για παιδιά. 
Είναι εργονομικά σχεδιασμένη για να την χρησιμοποιούν μόνα τους και να χτενίζονται έυκολα. Το μυστικό για το ξεμπέρδεμα των μαλλιών; Τα μικρά εύκαμτα δοντάκια της βούρτσας .Θα την βρείτε εδώ.
Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα.

Μαγικές φωτογραφίες με παιδιά που παίζουν σε όλο τον κόσμο.


Έχετε αναρωτηθεί πώς παίζουν τα παιδιά σε όλο τον κόσμο; Οι φωτογραφίες μιλούν από μονες τους. Η παιδική ηλικία μπορεί να είναι απίθανη όπου και αν πάτε.
 Agoes Antara
Ινδονησία

Παιδικά παπούτσια Toms!Το 2006 ο Αμερικανός Blake Mycoskie ταξιδεύοντας σε ένα χωριό της Αργεντινής διαπίστωσε ότι τα παιδιά δεν είχαν παπούτσια για να προστατεύσουν τα πόδια τους. 
Θέλοντας να τα βοηθήσει δημιούργησε την TOMS, μια εταιρεία που για κάθε ζευγάρι παπούτσια που θα πουλούσε θα πρόσφερε ένα ζευγάρι σε κάθε παιδί που το είχε ανάγκη. One for one Θα τα βρείτε εδώ.

Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα.
LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...