Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

«Ζέβρα Πυτζάμα» Το Οικολογικό Παραμύθι της Μ.Κριεζή & Α.Παναγιωτοπούλου, στο Θέατρο Badminton

Η Ζέβρα πυτζάμα καλπάζει ακάθεκτη! Η παιδική παράσταση της Μαριανίνας Κριεζή και της Άννας Παναγιωτοπούλου, που αγαπήθηκε όσο λίγες τα τελευταία χρόνια, επιστρέφει στο Θέατρο Badminton και δίνει τη δυνατότητα σε όλη την οικογένεια να απολαύσει αυτό το σουρεαλιστικό και οικολογικό παραμύθι.
Τα τραγούδια του ∆ιονύση Τσακνή ήδη διδάσκονται στα σχολεία και το CD µε τα τραγούδια της παράστασης ήταν από τις µεγαλύτερες επιτυχίες του 2014. Εμείς πήγαμε και μας άρεσε πάρα πολύ η παράσταση! Τα εισιτήριά σας μπορείτε να τα προμηθεύτείτε από εδώ σε πολύ καλή τιμή.
Λίγα λόγια για το έργο.Η μικρή Ρία (εκ του «Καβαλαρία») και η παρέα της –πάντα με οδηγό μια ζέβρα με κόκκινες ρίγες που μοιάζει με πυτζάμα– θα υψώσουν και φέτος το ανάστημά τους απέναντι στον Κακό Λευκό, που για «λόγους κερδοσκοπικούς» θα επιχειρήσει να κάνει κάθε παιδότοπο ρημαδότοπο. 
Σύμμαχος της παρέας και αντίπαλος του Κακού Λευκού παραμένει ο αξιαγάπητος «Μουσικλετιστής» ή «Ντελιβεράς της χαράς», ένας αλαφροΐσκιωτος ενήλικας. Έτσι, αρχίζει ένα πολύχρωμο ταξίδι απ’ τον Βιότοπο της Χαϊδαρόπαπιας και του Άγγουρου-Κάγκουρου ως τα Δάση των Κλασικών Παραμυθιών και την Αρκτική. 

Η Ζέβρα πυτζάμα είναι ένα πνευματώδες οικολογικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους, που διαπνέεται από μια πηγαία και πολύτιμη παιδική αισιοδοξία.


Χριστουγεννιάτικα στολίδια gisela graham


Εάν φέτος τις γιορτές να στολίσετε με ξεχωριστό τρόπο το σπίτι σας δείτε τα χριστουγεννιάτικα στολίδια gisela graham. Είναι απλά υπέροχα! Θα τα βρείτε εδώ και εδώ

Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα είδη


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...