Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο για 3 χρόνια!

Πολλοί άνθρωποι το ονειρεύονται, αλλά ο Walter Chang κατάφερε πραγματικά να το κάνει. Αφού μάζευε χρήματα για χρόνια, το 2011 άφησε τη δουλειά του για να ταξιδέψει στον κόσμο.


Για 3 ολόκληρα χρόνια έκανε τον γύρο του κόσμου επισκέπτοντας 60 χώρες. Μετά την απίστευτη περιπέτεια του, δημιούργησε ένα εκπληκτικό μοντάζ με στιγμές από τα ταξίδια του.

Δείτε το μεγαλύτερο δεντρόσπιτο του κόσμου (βίντεο)


Το τεράστιο ξύλινο οικοδόμημα με τα 80 δωμάτια στηρίζεται εξ ολοκλήρου στους κορμούς έξι δέντρων. Μπορεί στην Ελλάδα τα δεντρόσπιτα να μην είναι τόσο δημοφιλή ή διαδεδομένα όσο στην Αμερική, ωστόσο δεν μπορεί παρά να θαυμάσει κανείς το τεράστιο ξύλινο οικοδόμημα που έχτισε ένας άνδρας στο Κρόσβιλ του Τενεσί των ΗΠΑ πάνω σε έξι τεράστια δέντρα της περιοχής.
Ο Χόρας Μπέρτζες, ένας ντόπιος ιερέας, ισχυρίζεται πως ο ίδιος ο Θεός του έδωσε ενώ προσευχόταν το 1993 την εντολή να χτίσει ένα πελώριο δεντρόσπιτο που θα λειτουργούσε και ως ναός. Εμπνευσμένος από το όραμά του, ο Μπέρτζες ξεκίνησε να χτίζει την πρωτότυπη εκκλησία, η οποία δέκα χρόνια αργότερα περιλάμβανε 80 δωμάτια και είχε φτάσει σε ύψος τα 30 μέτρα.
Για αρκετά χρόνια, το πρωτότυπο αυτό κτίριο προσέλκυε πλήθος πιστών αλλά και τουριστών που ήθελαν να δουν με τα μάτια τους «το μεγαλύτερο δεντρόσπιτο του κόσμου». 
Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι αποτελούσε τη σημαντικότερη τουριστική ατραξιόν της περιοχής, το δεντρόσπιτο έκλεισε για το κοινό το 2012 καθώς δεν πληρούσε τους κανόνες ασφαλείας για τη λειτουργία του.

Πώς να φτιάξετε πανέμορφα διακοσμητικά καλάθια από εφημερίδες. (βίντεο)


Είναι ίσως από τα καλάθια από εφημερίδες που έχουμε δει. Φτιάχνονται όπως θα δείτε στο βίντεο εύκολα και σίγουρα αξίζει να δοκιμάσουμε να φτιάξουμε κι εμείς τα δικά μας και να διακοσμήσουμε υπέροχα το σπίτι μας. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...