Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Προετοιμάσου 2 εβδομάδες πριν την επιστροφή στο σχολείο!


All of this is so cute. ❤️ Shop Smart online and save money at www.Activeshop247.com:
Ο Αύγουστος τελειώνει και έρχεται ο Σεπτέμβριος, και μαζί με αυτόν έρχεται και η νέα σχολική χρονιά, το πρώτο κουδούνι θα ακουστεί και όλοι οι μαθητές θα πάνε με τις σχολικές τους τσάντες για να βρουν τους φίλους τους και να γνωρίσουν τους νέους τους καθηγητές ελπίζοντας οτι θα τα πάνε καλά όλη την χρονιά.
Αλλά επειδή οι απότομες αλλαγές δεν είναι καλές, εμείς σας προτείνουμε σταδιακά να αρχίσετε να προετοιμάζεστε και εσείς και τα παιδιά σας έτσι ώστε να μην πανικοβληθείτε τελευταία στιγμή.
Όσο πιο έγκαιρα έχετε αγοράσει τα απαραίτητα σχολικά είδη, έχετε τακτοποιήσει το χώρο μελέτης του παιδιού και έχετε προγραμματίσει τις δραστηριότητες του εντός και εκτός σχολείου τόσο πιο εύκολα και ομαλά θα μπορέσει ο μικρός μας φίλος να προσαρμοστεί στις υποχρεώσεις του στο Δημοτικό.
Ας δούμε λοιπόν όλα όσα πρέπει να κάνετε από σήμερα και σταδιακά ώστε το παιδί σας να είναι έτοιμο για το πρώτο κουδούνι της φετινής σχολικής χρονιάς!
Δύο εβδομάδες πριν φτιάχνουμε το χώρο μελέτης του μικρού μαθητή.
Ξεκαθαρίζουμε τα βιβλία της περασμένης σχολικής χρονιάς, κρατάμε όσα θα του χρειαστούν και φέτος, ξεκαθαρίζουμε τα τετράδια και τα ντοσιέ. 
Eξοπλίζουμε τη μολυβοθήκη με στυλό και μολύβια. 

Πλένουμε και τακτοποιούμε τα ρούχα για τα αθλήματα και το μπαλέτο. 

Επαναφέρουμε το μουσικό όργανο που διδάσκεται το παιδί και την τσάντα για το φροντιστήριο ξένων γλωσσών. 
Γενικότερα ανασύρουμε όλα όσα επιμελώς είχαμε μαζέψει με το τέλος της περασμένης σχολικής σεζόν.
Aν είστε εργαζόμενος γονέας και δεν προλαβαίνετε να προμηθευτείτε τα σχολικά που έχει ζητήσει ο δάσκαλος μην ανησυχείτε μπορείτε να στείλετε στα Public την σχολική λίστα και θα φροντίσουν τα υπόλοιπα.Και επειδή τα σχολεία κάθε χρόνο έχουν ένα “θεματάκι” με τα βιβλία, στα Public θα βρείτε πλήρη πακέτα βιβλίων της εκάστοτε τάξης των παιδιών σας για να μην τα ψάχνετε από εδώ και από εκεί.
Τέλος, μπορεί το ντύσιμο των βιβλίων να μην είναι η αγαπημένη σας ενασχόληση παρόλα αυτά είναι υποχρεωτική στα περισσότερα σχολεία στα Public λοιπόν το κάνουν για εμάς με ελάχιστη χρέωση. Για να έχετε άψογα βιβλία ντυμένα χωρίς κόπο. Επίσης στο Public θα βρείτε σχολικά βιβλία & είδη για όλες τις τάξεις στις καλύτερες τιμές! Χαρούμενη σχολική χρονιά σε όλους!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...