Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Μικροί και μεγάλοι διασκεδάζουν στο 6ο Athens Circus Festival στην Τεχνόπολη (2-5/6)

Image result for CIRCUS DAYZ τεχνοπολη
Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με τη CIRCUS DAYZ, διοργανώνουν το 6Ο Διεθνές Φεστιβάλ Τσίρκο στο χώρο της Τεχνοπόλης, στις 2, 3, 4 και 5 Ιουνίου 2017, από τις 12 πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ. Ακροβάτες, ζογκλέρ, μουσικοί, χορευτές και καλλιτέχνες όλου του φάσματος των Εναλλακτικών Παραστατικών Τεχνών, 
Image result for CIRCUS DAYZ γκάζι
παίρνουν μέρος σε μια 4ήμερη γιορτή με επιδείξεις, σεμινάρια τεχνικών τσίρκο, θέατρο δρόμου, juggling meeting, παιδικό και κοινωνικό Τσίρκο, θεάματα με φωτιές, performers’ market και open stage για νέους καλλιτέχνες.
Από τις 12 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα παραδίδουν σεμινάρια τεχνικών τσίρκο (σε φιλικές τιμές) και από τις 19:00 και μετά, θα λαμβάνουν χώρα επιδείξεις από τους μαθητές της σχολής και τις ομάδες τις πόλης καθώς και παραστάσεις από επαγγελματίες του χώρου. Παράλληλα στο Κτίριο «Νέοι Φούρνοι» θα υπάρχει stand με ενημερωτικό υλικό σχετικά με τις ομάδες της πόλης και τις δράσεις τους.
Image result for CIRCUS DAYZ γκάζι
Φέτος, είναι ειδική χρονιά καθώς η σχολή Τσίρκο και ακροβατικών CIRCUS DAYZ γιορτάζει παράλληλα τα δέκα χρόνια λειτουργίας της! Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί με μεγάλα δώρα, διασκέδαση, ενημέρωση και ψυχαγωγία για τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους!
Είσοδος ελεύθερη
CIRCUS DAYZ
Μυκηνών 11 & Μ. Αλεξάνδρου- Κεραμεικός
2103410709

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...