Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Συγκλονίζει η 8χρονη Ευαγγελία που δίνει τη δική της "μάχη" με τον καρκίνο και πρέπει να μεταβεί σε ειδικό κέντρο σε Λονδίνο- Η έκκληση της οικογένειας για βοήθεια

Image result for 8χρονη Ευαγγελία που δίνει τη δική της "μάχη" με τον καρκίνο
Η 8χρονη Ευαγγελία- Στυλιανή δίνει εδώ και δύο περίπου χρόνια τη δική της "μάχη" με τον καρκίνο.Το κοριτσάκι από την Αγία Μαρίνα Χανίων, δε χάνει το χαμόγελό του, αν και βιώνει έναν Γολγοθά.

Η μικρή διαγνώστηκε το 2016 με επιθηλιακό όγκο Wilms, όγκο δηλαδή στο νεφρό και παρά τις επεμβάσεις και τις χημειοθεραπείες, ο καρκίνος έκανε μεταστάσεις, με αποτέλεσμα οι Έλληνες γιατροί να δηλώνουν πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο για το 8χρονο κοριτσάκι.
Όπως αναφέρουν οι γονείς της, μόνη ελπίδα για την Ευαγγελία είναι μία πειραματική θεραπεία, σε ειδικό κέντρο στο Λονδίνο. 
Image result for 8χρονη Ευαγγελία που δίνει τη δική της "μάχη" με τον καρκίνο
Ωστόσο, για να δεχτεί το συγκεκριμένο κέντρο το κοριτσάκι θα πρέπει να προκαταβληθεί το πόσο των 350.000 λιρών, που αντιστοιχεί σε περίπου 380.000 ευρώ.
Image result for 8χρονη Ευαγγελία που δίνει τη δική της "μάχη" με τον καρκίνο
«Έπρεπε να είμαστε ήδη εκεί» τόνισε ο πατέρας της μικρής, ενώ ανέφερε πως οι γιατροί εκεί τους δίνουν βάσιμες ελπίδες.
Οι γονείς του παιδιού είναι άνεργοι, καθώς στέκονται στο πλευρό της κόρης του από τη στιγμή που έμαθαν για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, με αποτέλεσμα να αδυνατούν να συγκεντρώσουν το ποσό.
Όποιος επιθυμεί, σας παρακαλώ πολύ, να προσφέρει την ελπίδα στην 8χρονη Ευαγγελία, μπορεί να στείλει μήνυμα στο ale-kastrinos@hotmail.gr, να τηλεφωνήσει στο 699-96 85 448, ή να καταθέσει όποιο ποσό μπορεί στο ΙΒΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Μητέρα της μικρής) GR08 0171 6350 0066 3510 6838 558 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΕΒΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (Μητέρα της μικρής).

Ευρωπαϊκό βραβείο στο Νηπιαγωγείο της Ιεράπετρας

Ευρωπαϊκό βραβείο στο Νηπιαγωγείο της Ιεράπετρας
Το ευρωπαϊκό βραβείο κατάφερε να αποσπάσει το νηπιαγωγείο της Ιεράπετρας με το βίντεο που δημιούργησαν δάσκαλοι και μαθητές με μουσική του Μ. Χατζιδάκι! 
Το generations @ school είναι μία δράση στην οποία εκπαιδευτικοί καλούνται να διοργανώσουν μία δραστηριότητα η οποία θα φέρει πιο κοντά τους μαθητές και τους ηλικιωμένους, προκειμένου να ανακαλύψουν πώς ο διάλογος μεταξύ τους μπορεί να συμβάλει σε μια καλύτερη Ευρώπη του αύριο. Σ' αυτήν την εκπαιδευτική δράση έλαβαν μέρος πολλά σχολεία από την Ευρώπη. Κι όμως το 7ο νηπιαγωγείο Ιεράπετρας διακρίθηκε, παίρνοντας το 1ο βραβείο, με τη δική του συμμετοχή, με τίτλο «Γνωρίζοντας το παρελθόν μου, γνωρίζω καλύτερα τον εαυτό μου». 

Πρόκειται για ένα βίντεο με εικόνες από τη ζωή των ανθρώπων της παλαιότερης εποχής, τις οποίες αναπαριστούν τα ίδια τα παιδιά παιδιά του νηπιαγωγείου. Μαζί με τις νηπιαγωγούς «σκηνοθέτησαν» τη σκηνή που έπρεπε να αναπαραστήσουν, επιστρατεύοντας τις γνώσεις που απέκτησαν μετά από όμορφες αφηγήσεις. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τις νηπιαγωγούς και εκτυπώθηκαν ασπρόμαυρες για να αποπνέουν τον "αέρα" της εποχής.Συγχαρητήρια!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...