Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Τι πρέπει να έχετε απαραίτητα πριν να ταξιδέψετε με το παιδί σας!


Το ταξίδι με το παιδί μας, πρέπει να είναι πολύ καλά προετοιμασμένο και εμείς, πάντα σε ετοιμότητα να του προσφέρουμε χαρούμενους τρόπους να απασχοληθεί  γιατί διαφορετικά μπορεί να αποδειχθεί οτι είναι περιπέτεια...
 Τιμή:22.01 ευρώ
Ανακάλυψα, μια υπέροχη παιδική τσάντα που μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμη, γιατί αποτελεί αποθηκευτικό χώρο παιχνιδιών και βιβλίων αλλά και γιατί μεταμορφώνεται σε όχημα όταν το παιδί, κουραστεί να μας ακολουθεί.Kι έτσι όλοι μας θα παραμείνουμε χαρούμενοι.Σημαντικό για ένα επιτυχημένο ταξίδι.

Πάντως, εάν ταξιδέψουμε στο εξωτερικό, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το πάρω...
 Και πείτε μου δεν είναι πραγματικά χρήσιμο, αυτό το ζωάκι μαξιλάρι που μεταμορφώνεται σε κουβερτούλα;
Πολύ γλυκό!
Τιμή:52.95 ευρώ
Αλλά και αυτές, οι μπογιές είναι πολύ καλές, γιατί έχουν τριγωνικό σχήμα και παραμένουν στην θέση τους στο οποιοδήποτε μέρος, τύχει, να ζωγραφίσει το παιδί μας κατά  την διάρκεια του ταξιδιού.
 Τιμή:4.56 ευρώ
Για τα ταξίδια σας εξαιρετικό χρήσιμο, μπορεί να φανεί και ένα φορητό dvd player.Πάντως, εμένα, με έχει σώσει... Διασχίσαμε, όλη την Πίνδο με απόλυτη ησυχία...Μαγικό!

Τιμή:79.80 ευρώ
Καλά σας ταξίδια!


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία και πολύ σωστά αυτά που έχετε στο άρθρο σας! Απλώς ήθελα να συμπληρώσω πως η κόρη μου δεν βγάζει από πάνω της μια μπλουζίτσα που της έχω πάρει απο τα Dpam και όταν πήγαμε διακοπές την πήραμε και αυτήν μαζί μας γιατί θα είχαμε φασαρίες. Οπότε ότι αγαπημένο ρουχαλάκι ή αντικείμενο έχει το παιδί σας καλό είναι να το πέρνετε μαζί σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπέρα!!!! προ μηνών αγοράσαμε την βαλιτσούλα χαρλευ της τρανκι!!ειναι αυτή που μοιαζει με πασχαλιτσα!ειναι απλά καταπληκτική ,η τέλεια χειραποσκευή,ταξιδέψαμε απο το νησί που διαμένουμε στη Θεσσαλονίκη με το αεροπλάνο και είχα μέσα όλα τα απαραίτητα καθώς το αυτοκίνητο θα εφτανε την επομένη με το καράβι!!ειλικρινά χωράει τα πάντα,η μικρή το διασκεδάζε μέσα στο χώρο αναμονής που την καναμε βόλτες πάνω σε αυτήν!!τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!εόμενη αγορά μας θα είναι σίγουρα το σακίδιο πλάτης που γίνεται καθισμα αυτοκινήτου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...