Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Ένα ανθοπωλείο στο δωμάτιό μου!


Η ιδέα που βρήκα είναι εξαιρετικά απλή αλλά το παιδί σας θα κατενθουσιαστεί παίζοντας μαζί σας το ανθοπωλείο! 
από
Μια υπέροχη ιδέα! Θα χρειαστείτε καλαθάκια σε διάφορα χρώματα, πάγκους για να τα τοποθετήσετε τα λουλούδια, ψεύτικα χρήματα και ένα κομπιουτεράκι για να κάνετε τους υπολογισμούς σας!
από
Ένα εξαιρετικό παιχνίδι για μια μέρα στο σπίτι!
από
Χαρούμενες ώρες με δημιουργικό παιχνίδι!
από
Επισκεφτείτε κι εσείς το ανθοπωλείο, για να πάρετε λουλούδια για την βάφτιση μιας κούκλας, για το γάμο που θα κάνουν δύο αρκουδάκια στο παιδικό δωμάτιο! 
από
Τα περισσότερα λουλούδια έχουν πανέμορφα ονόματα. Από πού προήλθαν άραγε? Υπάρχουν μερικοί  μύθοι για το πως πήρε το όνομα του το κάθε λουλούδι. Μιλήστε στο παιδί σας, για την ομορφιά των λουλουδιών, για τα ονόματά τους...
Από την προέλευση του ονόματος ενός λουλουδιού τα διακριτικά χαρακτηριστικά του και την πλούσια μυθολογία του, τα λουλούδια έχουν το συμβολισμό τους και το νόημα τους. Διαβάστε από εδώ τις ιστορίες των λουλουδιών και τον συμβολισμό τους.

από
Παίξτε με το παιδί σας αυτές τις υπέροχες ιστορίες λουλουδιών, μιλήστε τους, για τον συμβολισμό τους και το παιδικό δωμάτιο θα γίνει ένα υπέροχο λιβάδι χαράς!
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε τοΘα το εκτιμούσα. :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...