Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Πώς να μεταμορφώσετε την κούνια του μωρού σας σε θρανίο!


Δεν έχετε αποφασίσει, ακόμα, εάν θα κάνετε άλλο μωράκι και το παιδί σας αρχίζει το σχολείο; Μην την πετάξετε! Μην την κλείσετε στην αποθήκη! Βρήκα έναν εξαιρετικό τρόπο να αξιοποιήσετε την κούνια σας. Μπορείτε να την μεταρέψετε σε θρανίο! Υπέροχο δεν είναι; Το παιδί σας θα μάθει να γράφει, να ζωγραφίζει και να διαβάζει, εκεί! 
Το μόνο που έχετε να κάνετε, αφού βάψετε με άσπρο χρώμα την κούνια, είναι να της κατεβάσετε τα κάγκελα. Μετά, μπορείτε να βάλετε, από πάνω, ένα ξύλο που θα έχετε βάψει με χρώμα μαυροπίνακα! Τα υπόλοιπα είναι θέμα φαντασίας! Πόσο γρήγορα, περνάνε όλα...Τα παιδιά μας ανοίγουν μια μέρα τα φτερά τους και πετάνε!
Χθες, ήταν μωράκι.. Σε λίγες μέρες  αρχίζει το σχολείο, θα πιάσει μολυβάκι και θα ζωγραφίσει τον κόσμο απ' την αρχή...Η ζωή μας είναι πιο όμορφη με φαντασία και παιχνίδι...
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :) 


3 σχόλια:

  1. Το blog σου Ζέφη είναι πραγματικά μοναδικό! Η μία ιδέα καλύτερη από την άλλη. Σ΄ευχαριστούμε! Ιωάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι από τις πιο έξυπνες μετατροπές που έχω δει. Μπράβο σε όποιον το σκέφτηκε. Μερικά πράγματα είναι τόσο απλά αλλά δεν μπορούμε όλοι να τα σκεφτούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ ωραία ιδέα!!!μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...