Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Πώς να φτιάξετε το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο!


 Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Πώς θα φτιάξετε το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο; Το καλύτερο θα είναι το δικό σας! Θα είναι φτιαγμένο απλά, με αγάπη! 
Φέτος, τα Χριστούγεννα  υπάρχουν πολλές και καλές ιδέες, για να κάνετε την διαφορά! Στολίστε το δέντρο σας με πολλά παιχνίδια  (θα τα βρείτε σκορπισμένα στο παιδικό δωμάτιο) όπως αυτό εδώ! Είναι ένα δέντρο χαρούμενο, πολύχρωμο, ονειρικό!
Οι μαμάδες με κοριτσάκια, ίσως, θέλουν να αγοράσουν ένα ροζ δέντρο και να το στολίσουν με barbie! Φαντάζομαι έχετε πολλές! 
 Εάν τα κλαριά του του δέντρου σας, είναι λευκά, σαν αυτό εδώ, στολίστε το δέντρο σας, με μπάλες και φτιάξτε με το παιδί σας το ουράνιο τόξο της χαράς! Μοναδικό! 
 Εάν πάλι, δεν έχετε δέντρο αλλά μία σκάλα, μην ξοδεύεστε! Αυτή θα γίνει το δέντρο σας!
Κι εάν δεν έχετε ούτε σκάλα, αλλά παράθυρο με θέα ένα δέντρο, όπως αυτό εδώ, βγείτε έξω, τα κλαδιά του είναι γυμνά! Τελικά  πολύ είναι όμορφο, να στολίζεις τα πάντα γύρω σου γιορτινά! Αρκεί, ένα χαμόγελο για να φέρουμε, σπίτι μας την χαρά και την γιορτή!


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :) 

5 σχόλια:

  1. Τι υπέροχες ιδέες στο Παίζουμε μαζί! Σ'ευχαριστούμε Ζέφη!!! Μοναδικό το blog σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς έχουμε σκάλα και δεν υπάρχει περίπτωση να μην το κάνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λατρεύω τις κόκκινες μπάλες πάνω στα κλαδιά. Εγώ κόβω μερικά. τα βάζω στο σπίτι και τα στολίζω. Με τα φωτάκια κάνω μια τέλεια ατμόσφαιρα!
    Λία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετράω μέχρι το Σάββατο για να στολίσουμε! Τέλειες οι εικόνες που έβαλες, εμπνευστικές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ζέφη σ'ευχαριστούμε για όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα που δημοσιεύεις.Με μεγάλη χαρά σε επισκεπτόμαστε σχεδόν κάθε μέρα μόνο και μόνο για να κλέψουμε κι εμείς λίγη από την αισιοδοξία και τη χαρά σου. Σ'ευχαριστούμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...