Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Πώς να κάνω το παιδί μου να μην φοβάται το σκοτάδι!

Το παιδί σας φοβάται το σκοτάδι; Για να κοιμάται κάθε βράδυ το παιδί σας και να βλέπει όνειρα γλυκά είναι ώρα να κάνετε το παιδικό δωμάτιο να λάμπει και να φωσφορίζει στο σκοτάδι! 
Η ώρα του ύπνου θα είναι μαγική! Θα κοιτάει το δωμάτιό και θα κάνει τόσα όνειρα. Μπορείτε να βρείτε όλους τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος και να μετατρέψετε το ταβάνι σε έναστρο ουρανό!
Υπάρχει καλύτερος τρόπος να απογειώσετε την φαντασία; Προτείνω, ανεπιφύλακτα η μεταμόρφωση να γίνει κρυφά από εσάς και το βράδυ, όταν σβήσετε τα φώτα να κάνετε μια μικρή γιορτή! 
Ξέρετε ότι υπάρχουν σπρέι με χρώμα που φωσφορίζουν στο σκοτάδι; Γιατί δεν δοκιμάζετε να φτιάξετε παρέα μια πόλη που να λάμπει στο φως του φεγγαριού και των άστρων;  
Σκεφτείτε ένα βράδυ, να σβήσετε τα φώτα και να παίξετε μ' αυτά τα παιχνίδια στο δωμάτιο! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα υπέροχα παιχνίδια μπορείτε να παίξετε με το παιδί σας, αγκαλιά, στο σκοτάδι! Αυτό, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το δοκιμάσω με την κόρη μου! 
 
Δείτε, ακόμα, υπάρχει μία μαγική, πράσινη, σκόνη που λάμπει στο σκοτάδι! Την ανακατεύετε με χρώμα τοίχου, παίρνετε πινέλο και βάφετε τα όνειρά σας!
Με αυτήν την σκόνη μπορούμε, εκτός από να βάψουμε, να την ανακατέψουμε με πλαστελίνη και να φτιάξουμε γλυκά που φωσφορίζουν! Μην ξεχνάτε βρισκόμαστε σ' έναν άγνωστο πλανήτη με εξωγήινους!
Μπορείτε να την βρείτε σε ότι χρώμα φανταστείτε από το Amazon! Δεν φαντάζεστε την χαρά που θα κάνει το παιδί σας με αυτό το παιχνίδι!
Ποια ήταν η τελευταία φορά που κάνατε κάτι συναρπαστικό, ας πούμε να ζωγραφίσετε με το παιδί σας στο σκοτάδι; 
Ώρα να ταξιδέψουμε! Οι δεινόσαυροι στολίζουν μαγικά ένα παιδικό δωμάτιο και σε ταξιδεύουν με την χρονομηχανή σε μιαν άλλη εποχή! 
Και βέβαια, αυτό, εδώ είναι ένα τέλειο παιχνίδι! Με ένα πάτημα, στο τηλεχειριστήριο και ενώ το παιδί σας είναι ξαπλωμένο στο κρεβατάκι του, αρχίζουν οι πλανήτες να περιστρέφονται!
Σκέτη μαγεία, να παρατηρείς τον χορό των άστρων! Σου αποκαλύπτουν τα μυστικά τους κι εσύ μαθαίνεις πώς είναι ωραίο να κοιτάς ψηλά και να ονειρεύεσαι. Αυτό το παιχνίδι, θέλω να το πάρω για την κόρη μου!
 
Και το παιχνίδι χωρίς φώτα, δεν σταματάει ποτέ! 
Δείτε αυτά τα μπαλόνια είναι μοναδικά γιατί φωσφορίζουν όταν τα φουσκώσετε την νύχτα! 
Νομίζω κάθε πιτζάμα πάρτι που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να έχει εφοδιαστεί με μερικά από αυτά! 
Και, ξανασκεφτείτε το! Όταν τα φώτα κλείνουν αρχίζει το πάρτι! Και μετά από όλα αυτά, ένα, είναι σίγουρο, το παιδί σας δεν θα φοβάται πια το σκοτάδι αλλά θα το φοβάστε, εσείς, γιατί θα το κάνει να μένει ξύπνιο όλη την νύχτα! Καλή διασκέδαση! 

 Διαβάστε κι αυτό  το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να τα αγοράσετε. 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

6 σχόλια:

  1. Πολύ καλό!!! :) Νίκη, Πάτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν λίγες μέρες ανακάλυψα το Παίζουμε μαζί τυχαία! Είναι υπέροχο!!!!Συγχαρητήρια Ζέφη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α, ειναι υπεροχη ολη αυτη η φωσφοριζε αναρτηση...!
    Πρεπει να δοκιμασω μερικα κολπακια, να ξαναβαλω τα αστερακια στο δωματιο των παιδιων,κλπ,κλπ...
    Εχουμε κατι δυσκολιες με τον υπνο τελευταια...
    Ευχαριστω πολυ! Καλη εδβομαδααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ ενδιαφερον αρθρο.. συγχαρητηρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ ενδιαφερον αρθρο.. Συγχαρητηρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καταπληκτικα συγχαρητηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...