Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Ζωγραφίστε με το παιδί σας σε υφάσματα και παπούτσια! Είναι συναρπαστικό!


Θέλετε να περάσετε μία όμορφη μέρα; Ξεκινήστε το πρωί σας χαρούμενα. Η μπλούζα του μπαμπά σας είναι πολύ χρήσιμη. Τι να την κάνετε; Ζωγραφίστε πάνω της. 
Μπορείτε να ζωγραφίσετε μία πόλη, να χαράξετε τους δρόμους σας, να φτιάξετε  μια χαρούμενη πόλη χρωμάτων. Θα αρέσει στο παιδί σας πολύ.Είναι πολύ διασκεδαστικό. 
Για να κάνετε την υπέροχη πόλη σας χρειάζεστε αυτούς  τους 8 μαρκαδόρους με τα υπέροχα χρώματα που γράφουν πάνω σε ύφασμα και δεν βγαίνουν με το πλύσιμο. Θα τους βρείτε εδώ.

Μπορείτε να βάψετε πάνω σε κάθε ύφασμα. Να φτιάξετε με το παιδί σας κόσμους μαγικούς! Είναι συναρπαστικό. 
Και μ΄αυτό το σετ των 12 μαρκαδόρων, μπορείτε να ζωγραφίσετε όχι, μόνο σε υφάσματα  αλλά και στα παλιά σας παπούτσια. Θα τα μεταμορφώσετε βάζοντας την προσωπική σας σφραγίδα. Είναι πολύ διασκεδαστικό.  Θα τους βρείτε εδώ.

Μια πολύ όμορφη ιδέα για παιχνίδι είναι να σχεδιάσετε με αυτούς τους πολύ χρήσιμους μαρκαδόρους τον χάρτη σας, σαν γνήσιοι πειρατές των παραμυθιών, της φαντασίας και των ονείρων. Καταπληκτική ιδέα για παιχνίδι!
alphamom

Υπάρχουν, ακόμα,  μαρκαδόροι που γράφουν σε ύφασμα και μετά ξεπλένονται. Θα τους βρείτε εδώ. Μπορείτε να σχεδιάσετε ξανά και ξανά την διαδρομή για το πειρατικό θησαυρό των ονείρων σας, σε ύφασμα, στο σεντόνι σας, στην μαξιλαροθήκη σας. Καταπληκτικοί μαρκαδόροι! 


Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να καλύψετε την  πόρτα του παιδικού δωματίου  με πανί και να να την ζωγραφίσετε μ αυτούς τους μαρκαδόρους. Η πόρτα σας, θα ανοίγει έναν κόσμο ονείρων και φαντασίας. 
howaboutorange
Μετά, από μία τόση διασκεδαστική μέρα με το παιδί σας στο σπίτι, φορτώστε βαλίτσες και οργανώστε μια μικρή εκδρομή. Κι εάν ο καιρός σας τα χαλάσει...
Κι αν αρχίσει να βρέχει....
Παίξτε με το παιδί σας σε λακούβες με νερά!
Και, βέβαια, μετά από μία τόσο συναρπαστική μέρα ποιος έχει όρεξη να μαγειρεύει; Φτιάξτε με το παιδί σας, κάτι απλό, να τσιμπήσετε! Ένα κουνελάκι. 
Ώρα για ύπνο. Το μικρό σας θα κοιμηθεί χαρούμενο. Σήμερα, περάσατε υπέροχα! Καληνύχτα! 

Διαβάστε,  αυτό  το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να  αγοράσετε τα προϊόντα. 

 Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...