Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Πώς να φτιάξετε με το παιδί σας γιγάντια γλυκά!


Είναι μία εξαιρετική ιδέα για παιδικό πάρτι ή βάφτιση. Φτιάξτε γλυκά που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Είναι μεγάλα, πολύ μεγάλα και θα τα φτιάξετε με το παιδί σας. Θα του αρέσει πολύ! 
JML Big Top Cup Cake Mould 
Για να τα φτιάξετε θα χρειαστείτε αυτό το καλούπι που θα βρείτε εδώ. Στολίστε τα με κρέμα σαντιγί, πολύχρωμα καραμελάκια και βάλτε τους γιγάντια κερασάκια! 
Cupcake Creations, Jumbo Natural White Cupcake Cases, 24
Θα τα σερβίρετε με αυτές τις θήκες που είναι κι αυτές γιγάντιες και θα τις βρείτε εδώ. Μου αρέσει αυτός ο κόσμος απόλαυσης! Είναι ατελείωτος. Και βέβαια, μπορείτε να φτιάξετε ένα γιγάντιο μπισκότο με αυτή την φόρμα που θα βρείτε εδώ. Γεμίστε το με παγωτό! 
Κι εάν αγαπάτε τα ντόνατς, φτιάξτε ένα τεράστιο με αυτό την φόρμα εδώ. Πασπαλίστε το, με σοκολάτα! Σκέτη απόλαυση.
Giant Mega Doughnut Mould Big Top Cake Baking Set Tin
Και για το καλοκαίρι φτιάξτε με το παιδί σας ένα γιγάντιο αρκουδάκι από ζελέ. Το καλούπι για να το φτιάξετε είναι εδώ. Μπορείτε να γεμίσετε την κοιλίτσα του, φρούτα και να το σερβίρετε. 
Καλή διασκέδαση! 
Η απόλαυση μπορεί να είναι ατελείωτη...
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Τις φόρμες  μπορείτε να  βρείτε κάνοντας κλικ πάνω στην ονομασία τους. Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να τις αγοράσετε.

3 σχόλια:

  1. καλα και ωραια ολα αυτα, αλλα θα πρεπει καποια στιγμη να μαθουμε να φτιαχνουμε και να δινουμε στα παιδια μας, γλυκα απο φυσικες πρωτες υλες που δεν υπονομευουν την υγεια τους. Επισης ειναι καλο να δινουμε το παραδειγμα ακολουθωντας πιο υγιεινες επιλογες εμεις οι ιδιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...