Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Ένας μαγικός κόσμος από χαρτί στο παιδικό δωμάτιο!


Υπάρχει, άραγε, τρόπος να μετατρέψουμε το παιδικό δωμάτιο, σ' έναν κόσμο από χαρτί; Σκεφτείτε πόσα υπέροχα παιχνίδια ρόλων μπορεί να παίξει το παιδί σας, σ'αυτό το σπίτι, με σας ή τους φίλους του!  Το λευκό σπίτι casa cabana είναι ένα πραγματικά υπέροχο παιχνίδι! Έχει παράθυρα, πόρτες ονείρου στον κόσμο της φαντασίας και γραμματοκιβώτιο. Ώρα να να γράψετε και να λάβετε τα δικά σας μηνύματα κι ευχές!
Μπορείτε χρησιμοποιώντας μαρκαδόρους να το βάψετε μαζί με το παιδί σας ή να το αφήσετε να κάνει τα δικά του σχέδια. Μαγικό, να ζωγραφίζεις με χρώματα χαράς, το σπίτι σου!
 
Και βέβαια, ανάλογα με την φαντασία των παιδιών γίνεται ένα σπίτι, ένα μαγαζί, ή μια φιλόξενη φωλιά για τους φίλους ώστε να κρυφτούν από πιθανούς εισβολείς! Το  χαρτόνι του  είναι 100% βιοδιασπώμενο, απόλυτα δηλαδή, οικολογικό! Κι αυτό είναι υπέροχο!

Υπάρχει τρόπος να ταξιδέψουμε στον χρόνο και να χαθούμε σε Μυθολογικά μονοπάτια; Το μυστικό είναι ένας Δούρειος Ίππος. Ένα όμορφο,και ξεχωριστό παιχνίδι όπου κάθεται το παιδί σας για να παίξει ή για να ακούσει το παραμύθι της γιαγιάς για τον Τρωικό πόλεμο  και τον δούρειο ίππο του πολύμήχανου Οδυσσέα!
Το παιχνίδι είναι λευκό, αν θέλει το παιδί σας, μπορεί να το ζωγραφίσει, μαζί σας, με χρωματιστούς μαρκαδόρους! 

Και γιατί άραγε να λέγεται δούρειος ίππος; Κρύβει δώρα! Συνοδεύεται από μια κουδουνίστρα σε σχέδιο έναν λιλιπούτειο, δούρειο ίππο. Έχει μέσα του ένα δώρο έκπληξη για όλους τους μελλοντικούς καλλιτέχνες! Παίζοντας μπορείτε να κρύψετε μέσα του, τα δικά σας δώρα και να φτιάξετε μοναδικές ιστορίες!
 Δείτε μια υπέροχη χάρτινη κουζίνα! Η κουζίνα Cocorico είναι φτιαγμένη από χαρτόνι και είναι ιδανική για τους μικρούς, επίδοξους, σεφ. 
Ελαφριά και μικρή, αν και αρκετά μεγάλη για να μπορεί ο αρχάριος σεφ να μαγειρέψει  με τον μπαμπά ή την μαμά στην κουζίνα για τα ξωτικά του Άγιου Βασίλη.Βρείτε την, εδώ!
Μπορείτε  να το βάλετε στο τραπέζι, στο έδαφος ή οπουδήποτε όπου ο μικρός σας σεφ παίζει με τις  κατσαρολάκια του! Και το παιχνίδι στον κόσμο της γεύσης και της φαντασίας ξεκινάει!

Στην χάρτινο κόσμο μας είναι τώρα Άνοιξη, κι  ανθίζει ένα   μαγικό δέντρο! Βάλτε τα παιδιά σας να το συναρμολογήσουν, θα κατενθουσιαστούν. Το totem tree είναι ένα δέντρο γεμάτο ζωή, στα κλαδιά του ζουν πουλιά, και στον κορμό του φυτρώνουν μανιτάρια. Συναρμολογημένο το δέντρο έχει ύψος 70 εκ.Τοποθετήστε το απλά στο δωμάτιο για να το θαυμάζετε κάθε μέρα, η απλά διαλύστε το και φτιάξτε μια δική σας δημιουργία με τα κομμάτια του. Μπορεί να γίνει ένα θαυμάσιο δέντρο ευχών! Και κάτω από τα κλαδιά του να φτιάξετε υπέροχα παραμύθια! 
Η χάρτινη πόλη ζωντανεύει, αποδράστε στον κόσμο των παραμυθιών! Όλα αυτά τα υπέροχα, οικολογικά παιχνίδια, θα τα βρείτε εδώ!
 
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :) 



3 σχόλια:

  1. Τι υπέροχο σπιτάκι! Και το δέντρο των ευχών είναι τέλειο! Θα του βάλουμε φωτάκια να στολίσουμε το δωμάτιο των αγοριών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πολύ ωραία όλα! Υπομονή και όρεξη να έχουμε να φτιάχνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συμφωνω με τον ανώνυμο... πανέμορφα χρωματα για χαρτί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...