Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Ένας τοίχος με οικογενειακές φωτογραφίες, στο σπίτι!


 Μια εξαιρετική ιδέα είναι να καλύψετε έναν τοίχο στο σπίτι σας με οικογενειακές φωτογραφίες. Είναι πολύ σημαντικό, το σπίτι μας να είναι μια ζεστή φωλιά αγάπης, θαλπωρής κι ηρεμίας και το παιδί μας να νιώθει, μεγαλώνοντας σ' αυτό ασφάλεια και ηρεμία.
Το παιδί σας θα κοιτάει τις οικογενειακές φωτογραφίες και θα του γεννιούνται ένα σωρό γλυκά συναισθήματα, αναμνήσεις και σκέψεις! 
Κάθε φορά που θα περνάτε από εκεί, ένα γλυκό χαμόγελο θ' ανθίζει σε σας και το παιδί σας! Κι αυτό είναι μαγικό!
Μπορείτε, κοιτώντας τις κορνίζες να του μιλήσετε για τον παππού  ή την γιαγιά που δεν γνώρισε. Για τα ξαδέφια του και τα υπέροχα παιχνίδια που θα παίξει μαζί τους όταν τα συναντήσει ξανά, για την θεία του και τα μαγικά παραμύθια που θα του διαβάσει!
 Μπορείτε να του μιλήσετε για το πώς γνωριστήκατε με τον μπαμπά, την ζωή σας πριν να έρεθει στον κόσμο και για την αγάπη και την προσμονή με την οποία περιμένατε να έρθει στον κόσμο. Να του διηγηθείτε ιστορίες από την δική σας παιδική ηλικία, αυτό σίγουρα, θα το συναρπάσει! Εξαιρετική ιδέα είναι και να του ζητήσετε να σας διηγηθεί το ίδιο ιστορίες. Αυτός δεν είναι ένας απλός τοίχος, είναι η ζωή μας, κι είναι μαγικός!


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :) 


2 σχόλια:

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...