Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Δέκα πολύ χαριτωμένοι τρόποι να πεις στο παιδί σου οτι περιμένεις μωράκι!


φωτογραφία από 

Αυτό το άρθρο είναι αστείο και χαρούμενο, ένα άρθρο κατάλληλο για το Σαββατοκύριακο το ακολουθεί, για να τελειώσει καλά η βδομάδα μας! 
φωτογραφία από

Θυμηθείτε αυτά που λέω και μετά το Σαββατοκύριακο, αφού, έχετε προχωρήσει ένα βήμα πιο πέρα στη ζωή σας...και προκύψει το ερώτημα "Πώς να πω στο παιδί μου οτι είμαι έγκυος;" Να, λοιπόν, μερικοί χαριτωμένοι τρόποι που σκέφτηκα, να πεις στο παιδί σου τα σπουδαία νέα!

1. Άσε το παιδί σου να στο πει. 

Δεν ξέρω πως αυτό συμβαίνει αλλά, μερικά παιδιά έχουν έκτη αίσθηση σχετικά με τέτοια θέματα. "Μαμά, έχεις μωράκι στην κοιλίτσα σου"...Πολύ γλυκό και μας σώνει από τον "μπελά" πότε και πως να το πούμε...

2. Πάρτε το παιδί σας μαζί στον πρώτο σας υπέρηχο.
Άσε το παιδί σου να είναι το πρώτο που θα αντικτύσει την φωτογραφία του μωρού που έρχεται και εξήγησέ του πόσο μικρούλη ήταν στην  κοιλίτσα σου κι αυτό, στην αρχή...

3. Πάρε το παιδί σου μαζί, στο προγραμματισμένο ραντεβού με τον γυναικολόγο σου την ημέρα που θα ακούσετε πρώτη φορά την καρδιά του...Την ώρα που θα την ακούτε η στιγμή θα είναι μαγική...

4. Αγοράστε μία τούρτα σε σχήμα πιπίλας ή κάτι που έχει σχέση με μωρό και πείτε στο παιδί σας: Μάντεψε ποιος θα αποχτήσει μωρό; Αυτό, κάνει και για να αποκαλύψετε το φύλο του μωρού...Πάρτε μία τούρτα σε ουδέτερο χρώμα εξωτερικά που μόλις την κόψετε στο μέσα θα έχει ροζ ή γαλάζιο χρώμα!

5. Φτιάξτε μαζί  με το παιδί σας ένα βιβλίο αναμνήσεων της εγκυμοσύνης σας. Διαβάστε το σαν παραμύθι και εξηγήστε στο παιδί σας τι συμβαίνει. Εάν ήδη έχετε βιβλία αναμνήσεων για το πρώτο σας παιδί διαβάστε το, μαζί...

6.Αγοράστε ένα δώρο. Ας πούμε πάρτε στο παιδί σας μία μπλούζα που θα λέει "θα αποχτήσω αδελφάκι!"  και εξηγήστε το τα ευχάριστα νέα!

7. Δείτε μαζί μια ταινία, σχετικά με τα νέα της άφιξης ενός νέου μωρού σε μία οικογένεια και νιώστε πόσο συναρπαστικό αυτό μπορεί να είναι. Ύστερα πείτε στο παιδί σας οτι την ίδια συναρπαστική εμπειρία θα ζήσετε όλοι στο σπίτι σας!

8.Διάβαστε ένα βιβλίο για το πως τα μωράκια έρχονται στον κόσμο... Διαλέξτε ποιο είναι κατάλληλο για το δικό σας παιδί...και πείτε του και στην οικογένειά μας έρχεται μωρό.

9.Ζωφραφίστε την κοιλιά σας και γράψτε πάνω της έρχεται μωρό σε 9 μήνες....

10. Κάντε ένα μικρό οικογενεικό πάρτι για το μωρό που θα έρθει στον κόσμο! Συναρπαστικό, χαρούμενο!

Εσείς, πώς είπατε στο παιδί σας οτι περιμένετε μωρό;


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...