Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Συνταγές για ένα τέλειο αποκριάτικο πάρτι!


Για να διοργανώσετε για το παιδί σας το καλύτερο αποκριάτικο πάρτι, τα πάντα είναι θέμα εμφάνισης. Ο λόγος περί μεταμφιέσεων. Θέλω να πω μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό στο παιδικό αποκριάτικο πάρτι; Ίσως, τα τρουφάκια που φτιάχνετε πάντα, (συνταγές για τρουφάκια θα βρείτε εδώ) θα είχαν περισσότερο ενδιαφέρον εάν τα μεταμφιέζατε  σε αράχνες! Κι αυτό είναι, απλό! Με τα κατάλληλα καραμελάκια! 
melskitchencafe
Κι αυτά δεν είναι απλώς κέικ για ένα πάρτι! Είναι κέικ που μεταμφιέστηκαν στις πιο νόστιμες πολικές αρκούδες! Για να τις φτιάξετε με το παιδί σας θα χρειαστείτε τριμμένη καρύδα, cupcakes, σοκολατένιες σταγόνες, λευκό frosting, καραμέλες ζελεδάκια σε λευκό ή διάφανο χρώμα. Ξεκινάμε να τις φτιάξουμε; Ξεκινήστε με τα κέικ και καλύψτε τα με frosting. Βουτήξτε τα στην τριμμένη καρύδα. Κολλήστε τα αυτάκια και φτιάξτε τα ματάκια και την μυτούλα! Έτοιμα! 
Κι εάν θέλετε, συνεχίστε να μεταμορφώνετε με τον ίδιο, μαγικό τρόπο, όλα τα φαγητά σας. Ας πούμε κάντε τα κέικ σας σοκολατένιες κουκουβάγιες! Χρειάζεστε, λίγη μερέντα, μερικά σοκολατάκια και καραμέλες smarties. 
Εάν, πάλι,  νομίζετε ότι τα έχετε δοκιμάσει όλα, νομίζω  πώς πρέπει, μάλλον, να δοκιμάστε να κάνετε  τα κέικ σας, γόβες και να τα φορέσετε...εεε...να τα φάτε, ήθελα να πω! Καλές Απόκριες! Εάν το πετύχετε κι αυτό, δεν έχω λόγια! Θα είναι το απόλυτα, επιτυχημένο, αποκριάτικο πάρτι και δικαίως, σας αξίζουν  συγχαρητήρια! 


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


5 σχόλια:

  1. Εγώ την συνταγή για τα γοβάκια θέλω!!! Καταπληκτικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνεται τα γοβάκια θα παραμείνουν μυστήριο...Εκτός εάν καταφέρει κανείς και το λύσει... Πάντως τα τακούνια τους είναι από πουράκια! Καλές Απόκριες να έχουμε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα είναι φοβερά..μπράβο!!!Καλό Σαβ/κο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...