Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Παιχνίδια για το Πάσχα! Για να μπαίνουμε σιγά - σιγά στο κλίμα!


Το Πάσχα πλησιάζει! Φτιάξτε με το παιδί σας υπέροχες πασχαλινές κατασκευές και παίξτε μαζί του συναρπαστικά παιχνίδια! Με τα πλαστικά αυγά μπορούμε να φτιάξουμε πυγολαμπίδες. Θα τα βρείτε στο Amazon κάνοντας κλικ εδώΚαι εάν θέλετε ένα αυγό με ενσωματωμένο Led, το βρήκα εδώ.
Πανεύκολο! Θα αρέσει πολύ στο παιδί σας!
Μπορείτε να πάρετε τις μικρές σας πυγολαμπίδες στην εξοχή, την νύχτα.
Το Πάσχα, μπορείτε ακόμα να φτιάξετε υπέροχες, πασχαλινές μάσκες -θα βρείτε από εδώ τα σχέδια). Κόψτε, ζωγραφίστε και διακοσμήστε τις! 
Φτιάξτε με το παιδί σας παραμύθια για ένα κουνελάκι, το Πάσχα! Απόλυτα, διασκεδαστικό!
Εάν πάλι θέλετε να μάθει το παιδί σας τα γράμματα, μπορείτε να πάρετε πλαστικά αυγά να τα τοποθετήσετε σε μία αυγοθήκη και να βάλετε μέσα τους μικρά παιχνιδάκια. Ζητήστε από το παιδί σας να σας βρει ένα γράμμα γράμμα από το οποίο αρχίζουν κάποια παιχνιδάκια. Π.χ. πείτε στο παιδί σας. Βρες μου το αυγό που έχει ένα παιχνιδάκι που αρχίζει από "π" . Θα σας βρει το παπάκι. 
Μπορείτε, ακόμα να φτιάξετε κουνελάκια  γλειφιτζούρια! Ένα γλυκό κέρασμα! Είναι σκέτη γλύκα! 
Κι εάν ανυπομονείτε να έρθει το Πάσχα δεν έχετε παρά να μετρήσετε αντίστροφα. To παιδί σας θα διασκεδάσει πολύ και θα μάθει τους αριθμούς!
Μην ξεχάσετε, ακόμα, να να στολίσετε το δέντρο του σχολείου ή του σπιτιού σας! 
Καλό παιχνίδι! Καλή διασκέδαση!

Διαβάστε,  αυτό  το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να  αγοράσετε τα προϊόντα μέσω Amazon. 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


6 σχόλια:

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...