Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Τι να κάνετε τα μολύβια που έχετε μαζέψει σπίτι σας!


Μήπως το  σπίτι σας είναι γεμάτο μολύβια; Μεγάλα, μικρά σε  κάθε χρώμα, βρίσκονται παντού. Τα παιδιά σας ζωγραφίζουν μ ' αυτά τον κόσμο, αλλά, καμιά φορά όταν κατρακυλούν στο πάτωμα, ας πούμε ότι είναι επικίνδυνα.
Και τί να τα κάνετε; Είναι πολλά, πάρα πολλά! 
storageandglee
Εάν έχετε πλαστικά μπουκάλια, μπορείτε να περάσετε ένα ολόκληρο απόγευμα με το παιδί σας ταξινομώντας τα! Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που θα μάθει στο παιδί σας τα χρώματα και θα σώσει, εσάς, από το χάος!
Μπορείτε, ακόμα, να φτιάξετε μαζί τους ένα πολύχρωμο κύμα! Ταξιδέψτε με το παιδί στην θάλασσα της φαντασίας.
Αλλά, εάν είναι πάρα πολλά, υπάρχει ένας μόνο τρόπος να απαλλαγείτε...να τα αξιοποιήσετε, ήθελα να πω. Να τα κάνετε έργο τέχνης! Δεν είναι υπέροχο; 
Καμιά φορά στην τάξη μου βλέπω τους μαθητές μου να μην μπορούν να αποχωριστούν τα μολυβάκια τους και είναι τόσο μικρά. Αλλά, δεν θέλουν με τίποτα να τα πετάξουν! Κι εγώ το έκανα μικρή!
Μια εξαιρετική ιδέα είναι να μαζέψετε όλα τα μικρά μολυβάκια του παιδιού σας και να φτιάξετε ένα πολύχρωμο μενταγιόν!

Υπέροχο να παίζεις παιχνίδια φαντασίας!
 Καλή διασκέδαση!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Υπέροχες ιδέες για διακόσμηση στο παιδικό δωμάτιο!


Περιμένετε μωράκι και αρχίζετε, σιγά - σιγά να φτιάχνετε το παιδικό δωμάτιο; Υπέροχα! Δείτε ένα υπέροχο σύννεφο που έφερε πολύχρωμη βροχή! 
Είναι μαγικό! Και το πιο συναρπαστικό είναι ότι μπορείτε να το φτιάξετε για το μωρό σας εύκολα!
Έφτασε η ώρα το μικρό σας να πάει σχολείο; Ώρα να βάψετε έναν τοίχο στο παιδικό δωμάτιο με χρώμα για μαυροπίνακα και ν' αρχίσετε να ζωγραφίζετε και να φτιάχνετε ιστορίες! Μαγικό! 
Μήπως έχετε πολλά λούτρινα ζωάκια εδώ κι εκεί, στο παιδικό δωμάτιο; Πάρτε καφάσια ξύλινα και φτιάξτε ένα κλουβί να τα βάλετε μέσα. Καλώς ήρθατε σ' έναν υπέροχο  ζωολογικό κήπο! 
Κι εάν έχετε, ακόμα, περισσότερα παιχνίδια ώρα να τα βάλετε σε τάξη! Και, ναι, πιστέψτε με πώς ξέρω πώς δεν έχετε την Μαίρη Πόπινς , συντροφιά γι ΄αυτό πάρτε κουβάδες και δημιουργήστε έναν μοναδικό αποθηκευτικό χώρο! 
Κι εάν έχετε πολλά Lego, φτιάξτε στον τοίχο σας ένα μοναδικό έργο τέχνης! Είναι πολύ διασκεδαστικό!
Δεν έχετε που να κρεμάσετε τα ρούχα του παιδιού σας; Γιατί δεν δοκιμάζετε να φτιάξετε κρεμάστρες με τα playmobil; Η ανακύκλωση στο μεγαλείο της! Το παιδί σας θα το βρει συναρπαστικό! Καλό παιχνίδι! 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...