Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Παιχνίδια για ένα χαρούμενο μπάνιο!

growingajeweledrose
Από τότε που έγινα μαμά ψάχνω, συνεχώς, ιδέες που θα κάνουν το παιδί μου χαρούμενο. Και ποια μαμά δεν το κάνει αυτό;  Και νομίζω πώς το μπάνιο είναι μια σπουδαία ώρα για παιχνίδι! Θέλετε να κάνετε το παιδί σας ένα πολύ διασκεδαστικό μπάνιο; Ελάτε να δούμε, παρέα, μερικές έξυπνες ιδέες που θα κάνουν  το παιδί σας, σίγουρα, να το ευχαριστηθεί!  
growingajeweledrose
Ένα μπάνιο είναι πολύ πιο απολαυστικό εάν τα νερά του έχουν χρώμα! Μια καλή νεράιδα μπορεί να μεταμορφώσει το νερό! Να το κάνει ροζ, μοβ ή πράσινο! Αλήθεια θα είναι ένα υπέροχο μπάνιο! Άκρως, απολαυστικό! 
Και το μυστικό μας είναι τα χρώματα ζαχαροπλαστικής. Aυτά, είναι τα χρώματα  που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όχι μόνο για τα γλυκά σας αλλά και για ένα σωρό παιχνίδια όπως  για να χρωματίσετε την μπανιέρα σας!
    
8 Icing colours
Βέβαια, μια πολύ καλή ιδέα είναι να πάρετε αυτά τα χρώματα και να τα δώσετε στο παιδί σας να ζωγραφίσει ή να μάθει να γράφει γραμματάκια στην μπανιέρα! Και μια μέρα θα το δείτε να δημιουργεί ένα παραμύθι, στο μπάνιο. Μοναδική ιδέα! 
 Bath Crayons 
Κι εάν θέλετε να παίξει δημιουργικά δώστε στο παιδί σας, αυτό, το μοναδικό παιχνίδι. Να αντιστοιχήσει τα όμοια. Θα το λατρέψει! 
Ή αυτό, να δοκιμάσει να ντύσει μία κούκλα! Πολύ συναρπαστικό!
Bath Stickers - Dressing Dolls 
Κι εάν έχετε αυτά τα αυτοκόλλητα από αφρώδες υλικό που κολλάνε και ξεκολλάνε εύκολα στα πλακάκια της μπανιέρας μπορείτε να φτιάξετε με το παιδί σας του κόσμου τις ιστορίες για ζώα. 
Αλλά το πιο συναρπαστικό μπάνιο γίνεται μετά μουσικής. Αυτό είναι το πιο γλυκό παπάκι μπάνιου που έχω δει φωσφορίζει, να επιπλέει και να παίζει ραδιόφωνο. Συντονιστείτε στο παιχνίδι! Η ζωή είναι χαρά! 


 Καλή σας διασκέδαση! 

Διαβάστε,  αυτό  το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώεάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να  αγοράσετε τα προϊόντα. Κάντε κλικ πάνω στις ονομασίες τους για να τα βρείτε. 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :) 

Παίζουμε στο σκοτάδι!


LED Light Up iLLoom Balloons - 5pk Mixed Happy Birthday
Η νύχτα έρχεται και εάν το παιδί σας δεν θέλει να κοιμηθεί, μπορείτε να παίξετε μαζί του μερικά συναρπαστικά παιχνίδια! Δείτε αυτά τα μπαλόνια, είναι μοναδικά! Φωσφορίζουν μέσα στο σκοτάδι. 
Και βέβαια, σας χρειάζονται αυτοί οι μαγικοί ράβδοι. Μπορείτε να παίξετε μαζί τους ένα σωρό παιχνίδια! 
Κι εάν βρίσκεστε έξω, ώρα να παίξετε μ' αυτό το ελικόπτερο. Κατάλληλο για νυχτερινές πτήσεις στο όνειρο, το παιδί σας θα το λατρέψει! 
Stargazer Neon Face & Body Paint Set of 6 (10ml x 6)
Μπορείτε, ακόμα, να βαφτείτε με μπογιές που φωσφορίζουν! Μαγικό! 
Μ΄αυτό το παιχνίδι ότι ζωγραφίσει το παιδί σας θα λάμπει στο σκοτάδι! Θα του αρέσει πολύ!
CARIOCA GLOW IN THE DARK FABRIC PAINTS X6 PENS
Και μ΄αυτές τις μπογιές μπορείτε να κάνετε θαυμάσια έργα τέχνης! 
Βρήκα κι αυτό το φόρεμα και δεν υπάρχει περίπτωση η κόρη μου να μην το θέλει! 
Τελικά, μπορούμε να παίξουμε πολύ συναρπαστικά παιχνίδια με το παιδί μας στο σκοτάδι! Τώρα, εάν εσείς θέλετε να κοιμηθείτε...το ψάχνω ακόμα κι όταν το βρω θα σας γράψω πάλι. :) Καλή διασκέδαση!


Διαβάστε,  αυτό  το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώεάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να  αγοράσετε αυτά τα παιχνίδια. Θα τα βρείτε κάνοντας κλικ πάνω στις ονομασίες τους. 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...