Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Μοναδικά χάρτινα παιχνίδια! Κι η ιστορία αρχίζει!


Colour Your Own Rocking Chair by Villa Carton
Φτιάξτε με το παιδί σας, μοναδικά, χάρτινα παιχνίδια. Θα ταξιδέψετε  στην χώρα της τέχνης και της φαντασίας! Είναι όλα τους μοναδικά!
Και το παιδί σας μπορεί, όχι, μόνο να ονειρευτεί αλλά και  να ζωγραφίσει το θρόνο των ονείρων του! Μια υπέροχη κουνιστή καρέκλα την οποία, το παιδί σας θα  διακοσμήσει για να κάθεται στο δωμάτιό του. Θα την βρείτε εδώ και είναι πραγματικά μοναδική! 
Ετοιμαστείτε, πάρτε αυτά τα χρώματα που θα βρείτε εδώκαι ξεκινήστε τη δουλειά. Μια Φανταστική Ιδέα για παιχνίδι από την Ολλανδία. Σ’ αυτό το κάστρο τα παιδιά ‘βασιλεύουν’ και βάζουν τους δικούς τους κανόνες και την δική τους φαντασία! Ένα ιδιαίτερο παιχνίδι,  μοναδικό!
Βασιλιάδες και Βασίλισσες, Πρίγκιπες και Πριγκίπισσες... Κάστρο από σκληρό χαρτόνι που φτιάχνουν και ζωγραφίζουν μόνα τους τα παιδιά. Θα το βρείτε εδώ.
Το εσωτερικό του κάστρου είναι σαν ένα τεράστιο προτυπωμένο χαρτί ζωγραφικής, έχει διακοσμητικά, που μπορούν τα παιδιά να ζωγραφίσουν με μαρκαδόρους ή όποια άλλα είδη χρωμάτων επιθυμούν. Το κουκλοσπιτο είναι αρκετά μεγάλο...Υψος: 47 εκ, Βάθος: 36,5εκ, Πλάτος 44,5 εκ. Είναι συσκευασμένο σε διάφανη συσκευασία και με απλή συναρμολόγηση γίνεται...Το σπίτι των ονείρων τους!
Το εξωτερικό του κάστρου είναι λευκό δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά να εκφράσουν όλο τον καλλιτεχνικό τους κόσμο! Να το φτιάξουν όπως θέλουν με την φαντασία τους! Δημιουργήστε και παίξτε με το Κάστρο VILLA CARTON! Καλή Διασκέδαση! Ένα 100% λευκό, ανακυκλώσιμο και πολύ οικονομικό κουκλόσπιτο!!!Θα το βρείτε εδώ.

Κι εάν ψάχνετε κάτι διαφορετικό, η Vilac είναι Γαλλική εταιρεία που κάνει ξύλινα παιχνίδια από το 1911. 100 χρόνια κατασκευάζουν ξύλινα παιχνίδια που είναι διαχρονικά,μοναδικά και κάνουν κάθε γενιά να ονειρεύεται και να δημιουργεί. Βραβευμένα παιχνίδια μοναδικά κλασικά, που έχουν αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους! 
Το Παιχνίδι με  Μπίλιες, Middle Ages, θα συναρπάσει και θα σας ταξιδέψει σε άλλες εποχές.Μια ξύλινη πρόσοψη κάστρου και 5 ξύλινες φιγούρες, περιμένουν μια από τις 5 μπίλιες που περιλαμβάνει η συσκευασία, να τη ρίξετε κάτω και να πάρετε όσους περισσότερους βαθμούς μπορείτε!


Ένα υπέροχο δώρο για αγόρια και κορίτσια! Με το Παιχνίδι με Μπίλιες, Middle Ages, τα παιδιά θα μετρούν τους πόντους, και θα ενδυναμώνουν την λεπτή κίνηση των χεριών, καθώς πρέπει να στοχεύσουν τις θήκες με τους περισσότερους πόντους, ενώ ταυτόχρονα θα διασκεδάζουν απίστευτα! 
Θα το βρείτε εδώ.Εκπληκτικά παιχνίδια που βοηθούν στην καλλιέργεια της φαντασίας. Μοναδικά για να εκφράσουν τα παιδιά την δημιουργικότητά τους!

Διαβάστε,  αυτό  το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να  αγοράσετε τα προϊόντα. 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


You.gr Εδώ θα βρεις προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Αγόρασε online! Κάντε Click Εδώ

Το ωραιότερο βιβλιοπωλείο στον κόσμο για παιδιά!


Είναι ίσως, το καλύτερα σχεδιασμένο  βιβλιοπωλείο για παιδιά στον κόσμο. Βρίσκεται στο Πεκίνο. 
Όταν μπαίνεις μέσα σε αυτό νομίζεις ότι περπατάς στην χώρα του ουράνιου τόξου. Τα παιδιά παίζουν και φτιάχνουν τα δικά τους παραμύθια.
Λειτουργεί μέρα και νύχτα. Την νύχτα, όταν φωτίζεται γίνεται μαγικό!
Στο φως του ήλιου τα παράθυρα γεμίζουν, πάλι φως...και τα παραμύθια αρχίζουν και πάλι. 
Έχει   μαγικές κρυψώνες για να απολαύσεις το διάβασμα.  
Νομίζω, κανένας, μικρός ή μεγάλος δεν θα μπορούσε να αντισταθεί στην μαγεία του. Είναι χώρος τέχνης, έμπνευσης και ονείρου. 
Στα βιβλιοπωλεία και στις βιβλιοθήκες δεν υπάρχουν, συνήθως, παράθυρα. Λάθος, Τα παράθυρα, εδώ,  δίνουν επικοινωνία με τον κόσμο έξω. 
Ένας χώρος ονείρου... ένας χώρος μοναδικός που εμπνέει. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο από το διάβασμα; 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Πώς να φτιάξετε ένα μαγικό μέρος για παιχνίδι με υλικά που θα βρείτε με το παιδί σας στην φύση!


playgrounddesigns
Πάντα, μου άρεσαν οι παιδότοποι που είναι φτιαγμένοι με υλικά της φύσης. Δείτε αυτήν την μέλισσα! Πάνω της θα σκαρφαλώνουν, χαρούμενα παιδάκια, σε μία παιδική χαρά. Δεν είναι υπέροχη; 
montessori
Και σκέφτομαι πώς για να μεταμορφώσω το πίσω μέρος του κήπου, του σχολείου ή της αυλής, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι φυσικά υλικά.
progressiveearlychildhoodeducation
Με μερικά κλαδιά δέντρων θα φτιάξετε ένα υπέροχο χωριό! Είναι μαγικό. Μπορείτε, ακόμα, να φτιάξετε έπιπλα από κορμούς δέντρων για να κάθεται το παιδί σας.
Ή, ακόμα, και έπιπλα για τα αρκουδάκια του. Με πόσο απλά πράγματα, έρχεται η χαρά! Λατρεύω την αιώρα για τις κούκλες!Είναι μοναδική.
Μια, εξαιρετική ιδέα είναι να πάρετε μπουκάλια και κομμάτια από λάστιχο και να φτιάξετε μια τσουλήθρα για το νερό, σ'έναν τοίχο. Το παιδί σας θα το ευχαριστηθεί πολύ! 
Και, βέβαια, τα καλύτερα παγκάκια, φτιάχνονται από κορμούς δέντρων! Πολύ έξυπνο και απλό στην κατασκευή. 
natural
Με κορμούς δέντρων και άμμο φτιάχνεται ακόμα ο τέλειος χώρος για παιχνίδι και ανακάλυψη! Παίξτε τον χαμένο θησαυρό, φτιάξτε παλάτια από άμμο. 
recycledcrafts
Εάν, τώρα, έχετε καλάμια, δοκιμάστε να φυτέψετε φασόλια και σε λίγο καιρό το παιδί σας θα παίζει σε μια ινδιάνικη σκηνή από φασολιές. 
childhoodeducation
Με τέχνη και φαντασία κάθε κήπος μπορεί να γίνει μαγικός! Ένας ιπποπόταμος από κορμούς δέντρων.
btp.deray
Και, βέβαια, σε κάθε παιδί αρέσει να σκαρφαλώνει...
Και να κάνει ισορροπία! Συναρπαστικό παιχνίδι!
Και τα σκαλιά είναι φανταστικά! 
camden
Ένα ξύλινο τραπέζι με υλικά της φύσης, ξύλα, πέτρες, κοχύλια και το παιδί μας ανακαλύπτει τον κόσμο!
haywood
Με πέτρες θα φτιάξετε έναν λαβύρινθο. Το παιδί σας θα μάθει να προσανατολίζεται και θα παίξει μυθολογικά παιχνίδια!
montessoribyhand
Τώρα, ξέρετε πώς να φτιάξετε για το παιδί σας ένα μαγικό μέρος για παιχνίδι. Αυτό, είναι το μονοπάτι της χαράς και της φαντασίας. Καλή διασκέδαση! 
curbly

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...