Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Τα ξύλινα παιχνίδια της Moover από την Δανία!Τα παιχνίδια της Moover από την Δανία είναι απλά υπέροχα! Φτιαγμένα όλα  από μασίφ ξύλο χωρίς βίδες, απόλυτα ασφαλή στην χρήση τους από παιδιά, είναι τα πιο όμορφα ξύλινα παιχνίδια που έχω δει ποτέ. Τα Moover θα τα βρείτε στο Amazon κάνοντας κλικ εδώ.
Πανέμορφο καροτσάκι για τις κούκλες σας. Θα το βρείτε στο Amazon κάνοντας κλικ εδώ.


Ξύλινη περπατούρα. Θα την βρείτε εδώ.
Φορτηγό. Θα το βρείτε εδώ.
Ξύλινο αλογάκι. Θα το βρείτε εδώ
Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα παιχνίδια μέσω Amazon.
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Πώς να σερβίρετε τα αυγά σας!


Καθώς το Πάσχα πλησιάζει όλοι σκεφτόμαστε πώς να φτιάξουμε ένα χαρούμενο, γιορτινό τραπέζι. Οι ιδέες που θα δείτε είναι απλά μοναδικές. Ζητήστε από τα παιδιά σας να σας βοηθήσουν. Καλή διασκέδαση!
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Υπέροχοι τρόποι να αξιοποιήσετε δημιουργικά τα τσόφλια των αυγών σας!


Είχατε φανταστεί ποτέ πώς με τα τσόφλια από τα αυγά μπορείτε να κάνετε τόσα πολλά πράγματα; Φτιάξτε κεράκια και διακοσμήστε το τραπέζι σας,  δημιουργήστε πανέμορφα ανθοδοχεία, φυτέψτε φασόλια, φτιάξτε κολάζ, κορνίζες, κάντε πειράματα για να μυήσετε το παιδί σας στον κόσμο της φυσικής! 
Egg Shell Candles
Υπέροχοι τρόποι για να αξιοποιήσετε με τον πιο δημιουργικό τρόπο τα τσόφλια από τα αυγά σας και να περάσετε καταπληκτικά με το παιδί σας. Δείτε τους όλους και καλή διασκέδαση! 


Try the Walking on Eggs Experiment
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...